Szacuny
20
Napisanych postów
620
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17140
Witam
Słuchacie mam problem typu że rano po przebudzeniu ide na kibelek mam luźne stolce po przebudzeniu odrazu mam duzo gazów i w ciągu dnia. Miałem robione badanie krwi kompleksowe USG Kolonoskopie Nic nie wykazały wszystko jest Ok.
Ktoś z Wam ma z tym problem...? Myślę że nie jest to na tle nerwowym.
Waga mi spadła ok.2 kg.
Leżałem już w szpitalu tam nic mi nie pomogli. Objawy mam juz 2 tyg.
Proszę o Pomoc
Szacuny
1
Napisanych postów
9
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3355
Miałem podobny problem, przerwałem dietę, przez ok. 2 tygodnie jadłem dużo warzyw i owoców, piłem sporo jogurtów i pomogło. Myślę że problem leżał w zbyt małej ilości błonnika w diecie, lub zniszczeniu flory bakteryjnej w jelitach. Warto kupić Colon C on pomaga w takich sprawach, przynajmniej mi się przydał. Teraz od jakiś dwóch miesięcy wróciłem do odżywek i diety ale pilnuje aby spożywać więcej warzyw i minimum 3-4 razy w tygodniu wypić sobie butelkę jogurtu tak 300-400ml i narazie problem nie wraca z czego się cieszę bo wiem jakie to uciążliwe
Szacuny
20
Napisanych postów
620
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17140
voodoo9305 -możliwe że troche mam zniszczoną flore bakteryjną bo 1 tydzien mówili lekarze ze mam grupe żołądkową drugi tydzień że znowu grypa trzeci tydzień zaburzenia trawienia po szpitalu że wg nich jest ok. Postaram się właśnie z owocami i warzywami oraz jogurtami zadziałać. no bo sam wiesz jakie to uciążliwe.
Joy - Przed dolegliwościami miałem 2-2,5g białka na 1kg masy
a teraz 1,5g na 1kg masy
Szacuny
1
Napisanych postów
9
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3355
Spróbuj kupić ten Colon C, możesz też spróbować kupić enzymy trawienne i łykać przed cięższymi posiłkami, ale sprawdź najpierw jedno żeby nie wyrzucać kasy w błoto
Szacuny
20
Napisanych postów
620
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17140
ide w poniedziałek do lekarza aby dał mi skierowanie na gastroskopie moze te badanie cos nakieruje na przyczyne. myslałem tez o tych enzymach trawiennych ale i kupie colon C dzieki za rady:)