Szacuny
0
Napisanych postów
144
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1546
Witam mam pytanko w jakich miastach w Polsce są kluby w których trenuje się Luta Livre ostanio nic nie słchac o Luta Livre w Polsce tylko o BJJ czyzby w klubach Luta Livre zaczęto cwiczyc BJJ zamiast luta livre ?
Pozdrawiam
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
skoro tak nie wiele wiadomo na temat Luta Livre to może możecie polecić jakies szkoły Bjj w których trenuje sie tylko No Gi może w Polsce są tez takie kluby
z tego co wiem u Ediego Bravo trenują tylko No Gi sa jeszcze jacys znani nauczyciee Bjj trenujacy i uczący ju jitsu tylko w formule No Gi ?
Pozdrawiam
Szacuny
15
Napisanych postów
11027
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
72188
Osób posiadających stopnie w LL jest w Polsce mnóstwo ,ale oficjalnych (bo nie liczę takich które sobie poszczególni adepci mogli otworzyć jako swoją małą sekcyjkę gdzieś w Kaczorowie dolnym) klubów z tego co ja sie orjętuję było/jest cztery:
Warszawa,Poznań,Czerwonak,Lublin
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
Szacuny
15
Napisanych postów
11027
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
72188
trudno to określić ,bo jak robi sie np BJJ bez GI to równie dobrze mogę to nazwać Brazylijskim jak i LL więc....naprawdę trudno to określic zważywszy że niektórzy ludzie mający stopnie w LL uczą innych niby Brazylijskiego (przynajmniej tak im to nazywają) by podążać za modą którą każdy goni (uuu słyszałem ze w MMA sprawdza sie BJJ i ja chce trenować BJJ a LL a coto jest LL-i takie sa reakcje)
Zmieniony przez - renegat44 w dniu 2008-05-05 11:31:40
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"