Szacuny
2
Napisanych postów
773
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
12430
jakbym był zaczynającym przygodę z siłownia , to może.
straciłem ponad 3 lata przez swoje blędy więc dla początkujących z kasą,
plan fajny.
choć mnie nie stać i nie skuszę się, a możę teraz już się obejdę bez tego...
Szacuny
295
Napisanych postów
14936
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31442
Mnie na pewno nie bylo stac i wiem ze gdybym dawno temu zaczal profesjonalne treningi bylbym o niebo lepszy, bo przeciez wiele sie mozna nauczyc od dobrego trenera. niestety juz jako nastolatek widzialem co to za "instruktorzy" sie wozili w moim miescie.
Dziwi mnie ilu moich znajomych po osiagnieciu szczytu formy na dobrym planie wracalo do "gazetowki" aby sprawdzic czy teraz podziala, albo "dla odmiany".. Szybkie spadki, przetrenowanie i po przerwie powrot do racjonalnosci. Naukowo opracowany plan ma zmiany zaprogramowane w konkretne cykle a nie masowka za masowka, w dodatku pierwsze cwiczenia i zalozenia bez zmian.
Smieszne..
W dziale Trening napisalem juz wieeele na ten temat, jednak urok prostackiej formulki 3 cwiczenia/ilosc serii / ilosc powt (zawsze do upadku) mami nadal wiekszosc. Wciaz czytam tematy pt "sprawdzcie plan", a nie skasuje bo sa tak niedojrzale ze wszelacy "poprawiacze" sa mile widziani...
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Szacuny
1
Napisanych postów
60
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
798
świetny pomysł, nawet rewelacja bym powiedzial
mysle ze to duzo wiekszy kamien milowy w rozwoju tego forum niz dzial testowy
na pewno przyczyni sie to do popularnosci forum dla osob slabiej zwiazanych z tutejszym srodowiskiem
no i niejako zalegalizuje to co i tak istnieje tu na forum od dawna
pytanie tylko czy zainteresowane osoby beda chcialy sie ujawniac?
z punktu widzenia osob udzialajacych porad: dzis cala kasa plynie do nich i nikt im sie do tego niemiesza, nieliczy i niewypomina ile zarabiaja to tylko ich sprawa
z punktu widzenia bioracych porad, mimo ze temat bylby widoczny tylko dla danej osoby i moda(trenera) to jednak byloby to upublicznienie sie, nigdy niewiadomo kto i co moze zrobic z tymi danymi(zdjeciami np)
ale mysle ze mimo tego dzial ma duza szanse przyczynienia sie do rozwoju calego forum