...
Napisał(a)
Cześć. Mam do Was pytanie. Warto na redukcji zainwestować w mąkę kokosową? Nadaje się do spożywania? Podzielcie się swoimi opiniami :) Będę bardzo wdzięczny :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mąka jak mąka, można używać ale jak wszystko z umiarem, to że wypisują że jest zdrowe itp nie oznacza że można się objadać nią
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
No wiem, wiem i to rozumiem :) a jak z makro takiej mąki? Bo w internecie znajduje sprzeczne informacje...
...
Napisał(a)
Prawidłowe są wartości z większą ilością tłuszczów a nie węglowodanów. Oczywiście, można dodać. Warto zwrócić uwagę na proporcje kwasów tłuszczowych w diecie.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Dobra, dzięki za pomoc :) Może sobie kupię i zobaczymy czy uda się zrobić jakiś dobry omlecik na śniadanie :)
...
Napisał(a)
Mąka kokosowa ma dosyć specyficzne właściwości i makro, polecam się zagłębić w jakieś konkretne przepisy, bo nie używa się jej w takich samych proporcjach jak np mąki żytniej. ;) Jest chociażby dużo bardziej chłonna.
Dziennik - https://www.sfd.pl/DT_Skelque_v3.0_-t1190454.html
Zapraszam
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Głowy sobie za to nie dam uciąć, ale podejrzewam iż w procesie przetwórczym pozyskiwane są tłuszcze i cała reszta zostaje przemielona na mąkę. Stąd też stosunkowo wysoka ilość węglowodanów.
Jestem na LC i w razie chęci na gofry czy inne cudo mielę wiórki kokosowe i mam pewność, że tłuszcze są w odpowiedniej ilości, a węgle poniżej 6g.
Polecam mielenie, byle nie za długo bo się tłuszcz wytrąci
Zmieniony przez - _Szajba_ w dniu 2016-07-19 18:27:53
Jestem na LC i w razie chęci na gofry czy inne cudo mielę wiórki kokosowe i mam pewność, że tłuszcze są w odpowiedniej ilości, a węgle poniżej 6g.
Polecam mielenie, byle nie za długo bo się tłuszcz wytrąci

Zmieniony przez - _Szajba_ w dniu 2016-07-19 18:27:53
When you have to shoot...Shoot! Don't talk
Strava - https://www.strava.com/athletes/11696370
...
Napisał(a)
kiedyspizze zrobiłem z koksowej i się zjeść nie dało spód poleciał do kosza zjadłem tylko z wierzchy 

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Te wartości odżywcze gdzie węglowodany są w spore ilości są błędne.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!