Witam, powoli zaczynam się lepiej czuć, i zamierzam powrócić do treningów boksu, z czego zaprawę fizyczną mam zamiar sobie robić sam w domu. Planuję zakup między innymi młota treningowego (do ćwiczeń z oponą). https://www.sport-shop.pl/mlot-treningowy-dlugi-12kg-mt4-mtidea-p-30094.html Czy taki będzie dobry (chodzi mi o długość i wagę). Dla gościa 205 cm wzrostu i trenującego na siłowni?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Powiem tak idź na złom, kup pręt stalowy jak tutaj
średnica rączki 42 mm długość 115
średnica kuli 70 mm
może nawet Ci pospawają na miejscu a jak nie to za grosze gdzie indziej, zabierzesz do domu papierkiem ściernym czy czymś innym łądnie usuniesz rdzawy nalot, pomalujesz sobie farbą i będziesz miał za grosze.
średnica rączki 42 mm długość 115
średnica kuli 70 mm
może nawet Ci pospawają na miejscu a jak nie to za grosze gdzie indziej, zabierzesz do domu papierkiem ściernym czy czymś innym łądnie usuniesz rdzawy nalot, pomalujesz sobie farbą i będziesz miał za grosze.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Anubis podsunął Ci naprawdę dobry pomysł. Bez sensu wydawać tyle kasy.
vivere militare est
...
Napisał(a)
U mnie na stacjach naparza się w oponę po prostu wielkim bejsbolem:) Pewnie byle tokarz takie coś Ci wytoczy.
...
Napisał(a)
Dzięki za odpowiedzi, spróbuję tak zrobić. :) Jeszcze mam zamiar kupić Slam Ball https://bushido-sport.pl/product-pol-566-PILKA-DO-CWICZEN-SILOWYCH-SLAM-BALL-HMS-22-KG.html. Do tego chyba tańszej alternatywy nie ma? :P
...
Napisał(a)
Co do piłki nie wiem, jakoś nigdy się tym nie interesowałem, by przeglądać oferty.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Też myślałem o zakupie piłki ale to bardziej poszedłbym w lekarską. Jest tańsza, a i tak można taka piłką potrenować.
vivere militare est
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!