Mam pytanie dotyczace maślanki owocowej!! Czy maślanka zawiera tez dużo laktozy której nie można spozywać w czasie diety redukcyjniej?? Czy mogę ją użyć jako produkt w diecie ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeszcze jedno pytanie!! Czy w tych tabelach o wartościach odzywczych prodóktów, produkty i ich wartości sa podane po przyżądzeni już czy nie?? np. RYŻ100g- węglowodany79g, białko7gczy te wartości są taki po ugotowaniu ryżu??( bo przecież ryż jest przed przygotowaniem lżejszy) to samo pytanie dotyczy piersi z kurczaka!!
1
...
Napisał(a)
PRZYD PRZYŻADZENIEM I MASLANKE LEPIEJ NATYRALNĄ
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
CZYLI JAK MAM PIERŚ Z KURCZAKA KTÓRA W SKLEPIE WAŻY 150G A PO PRZYŻĄDZENIU 110G TO MUSZE OBLICZAĆ WARTOŚCI ODRZYWCZE ZE 110G??
...
Napisał(a)
maślanka jest dobra, ta owocowa zwłaszcza, tylko nigdy nie zwracałem uwagi na laktoze, zawsze na białko, ile ma gram , jak cos miało białko to dawaj
..........
...
Napisał(a)
Surowa i przyżądzona pierś z kurczaka różnią się zawartością kcal. Jak np. ugotujesz pierś to wiadomo, że wygotujesz z niej trochę tłuszczu więc od razu bedzie mniej kalorii miała
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!