Są jakieś przeciwwskazania, aby wykonywać te ćwiczenia boso, ewentualnie w samych skarpetach?
Są jakieś przeciwwskazania, aby wykonywać te ćwiczenia boso, ewentualnie w samych skarpetach?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
2. Trudno powiedzieć, ale najczęściej przy szerokim rozstawie plecy i cały tylny łańcuch będzie pracował mocniej.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
jedyne przeciwskazanie jakie może się pojawić w takim wypadku to ślizganie się

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
z martwym nieco inna historia, czasem lepiej czuc obciazenie, mozna wygenerowac na twardym nieco wieksza sile
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2018-03-24 14:04:40
Pilny student Vincea.
Zwykle po przysiadach czuję lekką pompę w prostownikach. Dzisiaj nie czułem praktycznie nic, tak jakby plecy w ogóle nie brały udziału w ćwiczeniach chociaż technika była taka jak wcześniej (nagrywałem). Jednakże nie czułem też większej pompy w nogach. Mam wrażenie, że trochę mocniej pracował brzuch, bo po treningu nóg robiłem spięcia brzucha i trenowało mi się ciężej niż zwykle. W ogóle jeśli chodzi o nogi to trening był jakby lżejszy, mimo że ciężary były takie jak zawsze. Szczerze, to z treningu wyszedłem trochę zły ;p
1. Jeśli chodzi o plecy - możliwe, że ich nie czułem właśnie z powodu butów? W ogóle, to dobrze, że plecy praktycznie nie były angażowane czy źle? A jeśli jest to spowodowane butami, to lepiej przy nich zostać czy zamienić na takie z płaską podeszwą?
2. Rozstaw nóg - wiem, że temat rzeka i każdy ma swoje preferencje, ale chodzi mi o pewną zależność. Dzisiaj robiłem 3 serie z rozstawem lekko szerszym niż barki i z rozstawem takim jak barki (może nawet trochę węższym). Ćwiczyło mi się praktycznie tak samo, nie czułem różnicy. Dla lepszej rozbudowy nóg jak i lepszego bezpieczeństwa (mniejsza szansa na kontuzję) lepiej ćwiczyć w rozstawie trochę szerszym niż barki czy węższym?
3. Drugie pytanie co do rozstawu - im szerszy rozstaw stóp tym plecy pracują mocniej czy mniej? Sądziłem, że przy węższym rozstawie będę miał bardziej wyprostowaną pozycję, ale wydaje mi się z nagrania, że byłem bardziej pochylony niż w szerszym.
Pilny student Vincea.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]