Z tego co czytałem MC na prostych nogach angażuje bardzo tył ud i plecy.
To mój MC
?feature=share
Przykładowy film czy ktoś wykonuje wg taki MC??
Zmieniony przez - Arikes w dniu 2022-09-06 10:16:32
Monotonia jest kluczem do sukcesu.
Ilość wyświetleń tematu: 1014
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźSiła ponad wszystko.
witorrr98Ja wykonuje i taki i taki, ale traktuje je jako oddzielne ćwiczenia. Zwykły MC w dzień pleców jako ćwiczenie ogólnorozwojowe/dopompowujące, aktywujące całe ciało. MC na prostych na tył ud,a klasyk, to w gruncie rzeczy dwa różne ćwiczenia tak naprawdę.
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2022-09-06 12:12:42
Zapraszam :)
WinterR91
https://www.facebook.com/MichalJekiel
https://www.sfd.pl/DT_WinterR-t1188796.html
winterRSiema przecież tam kolega wyżej już ci napisał co bardziej czuje przy którym ćwiczeniu
martwy ciąg na prostych nogach angażuje ci dwugłowe uda i pośladek wiadomo że prostowników wyeliminujesz do zera no ale w mniejszym stopniu je obciążasz. a w martwym ciągu klasycznym niby prostownik ale w sumie całe plecy jeszcze zależy jakich chwytów żyjesz z jakiej wysokości będziesz robił ten martwy ciąg tak więc tutaj jest wiele zmiennych nawet martwy ciąg sumo dorzucał bym do treningu nóg bo tutaj też w dużej mierze są angażowane mięśnie ud tak więc wybór jest prostej należy tylko i wyłącznie do ciebie co robisz przy którym treningu
Arikeswitorrr98Ja wykonuje i taki i taki, ale traktuje je jako oddzielne ćwiczenia. Zwykły MC w dzień pleców jako ćwiczenie ogólnorozwojowe/dopompowujące, aktywujące całe ciało. MC na prostych na tył ud,a klasyk, to w gruncie rzeczy dwa różne ćwiczenia tak naprawdę.
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2022-09-06 12:12:42
Wykonując na prostych nogach bardziej czujesz plecy niż w rumunskim czy bardziej tyl ud i łydki? Na którą partie robisz na prostych? Kiedyś robiłem jeszcze takie ćwiczenie na plecy zwie się dzień dobry że sztanga na plecach a zakwasy były po tym cholernie ciężkie 2-4 dni i sobie odpuściłem. A ćwicząc kilka razy MC na prostych zakwasy miałem na tyle uda najbardziej odczuwalne.
Zmieniony przez - Arikes w dniu 2022-09-06 15:38:24
Zmieniony przez - Arikes w dniu 2022-09-06 15:40:49
Siła ponad wszystko.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
anubis84Zgodze siestratuje z nóg, ale jak idą nogi to i ciężar idzie, bo u Ciebie idzie ciało a nie ciężar i dopiero w pewnym momencie blokujesz i ciągniesz, powinieneś zablokować ciało i ciągnąć z zablokowanej pozycji
Nasz sklep
Mega promocja