Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

MHP - Up Your Mass

temat działu:

MHP

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 70974

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 182786

OPIS PRODUKTU

UP YOUR MASSF - MHP
to zaawansowana odzywka promująca wzrost beztłuszczowej masy ciała, zawierająca weglowodany, białka i tłuszcze w specjalnej proporcji (45/35/20), pochodzące z surowców najwyższej jakości. Formuła Muscle Building Macrobolic Nutrition gwarantuje najwyższy potencjał anaboliczny preparatu. Pozwala zbudować czystą masę mięśniową, bez niepotrzebnego balastu w postaci tkanki tłuszczowej.

Każda sugerowana porcją UP YOUR MASSF - MHP dostarcza

- 46 gramów białka Probolic® o unikalnych własciwościach
- wyjątkowo wysoka zawartość argininy, glutaminy i aminokwasów rozgałęzionych
- węglowodany o niskim indeksie glikemicznym
- wysoka zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych
- dodatek aktywatorów metabolicznych
- sprzężony kwas linolowy (CLA), hamujący lipogenezę
- MCT - średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe stanowiące skoncentrowane źródło energii

Preparat najwyższej jakości, przeznaczony do stosowania jako uzupełnienie diety w składniki energetyczne i budulcowe w okresie budowy czystej masy mięśniowej przez sportowców i osoby aktywne. Przydatny także dla oso które nie są w stanie zaspokoić swojego dziennego zapotrzebowania na kalorie konwencjonalnymi metodami odżywiania.

Skład:

Zawartość w 4 miarkach zaw: % DZ
Kalorie 510 k/cal
Kalorie z Tłuszczu 99 k/cal
Tłuszcz 11g
Tłuszcz Nasycony 2g
Tłuszcze Trans 0g
Cholesterol 5mg **
Sód 490mg **
Potas 830mg **
Węglowodany 58g **
w tym Błonnik 11g
cukry 2g
Białko 46g **
Premiks witaminowo-mineralny:
Witamina A 60%*
Wapń 129%*
Witamina D 60%*
Witamina B1 60%*
Witamina B3 60%*
Kwas Foliowy 60%*
Biotyna 60%*
Fosfor 104%*
Witamina C 60%*
Żelazo 47%*
Witamina E 60%*
Witamina B6 60%*
Witamina B12 60%*
Kwas Pantotenowy 60%*
* dzienne zapotrzebowanie określone na podstawie diety zawierającej 2000 k/cal.
** dzienne zapotrzebowanie nieokreślone.
Pozostałe składniki: Miesznka Węglowodanów MASS LOAD: (Owies, Jęczmień, Błonnik Owsiany), Miks Białek i Aminokwasów o Przedłużonym Działaniu PROBOLIC®: (Supro® - Izolat Białka Sojowego

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-10-21 16:59:10

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-10-21 17:01:06

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2014-09-13 22:30:39

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4505 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35524
witam
smak : CINNABUN mocne 9 w skali do 10 super smakuje pojawia sie mala pianka ktora po chwili znika robie z woda jestem mega zadowolony

Zmieniony przez - Marcinx66 w dniu 2015-07-10 02:56:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
1. ROZPUSZCZALNOŚĆ

* 100% rozpuszczalnosci, 0 jakichkolwiek problemów

2. SMAK

* smak ( cookies&creme )
- po prostu pycha!!
- naprawde smaczny gainer, żeby nie powiedzieć że cudowny.
- każdą porcje piłem ze smakiem.
- kremowa konsystencja.
- obawiałem się ze przez te ww ( owies i jęczmien ) bedzie miec dziwny smak jednak zupełne zaskoczenie.

3. DZIAŁANIE

- idealne dobrane proporcje składników.
- duża zawartosć błonnika!! (12g na porcje) co się czuje.
- bardzo dobrej jakości ww, świetna mieszanka białek no i zdrowe tłuszcze
- według mnie jest to obecnie najlepszy gainer dla endomorfików, nadający się jako zamiennik posiłku Smile
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 680 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10203
Wie ktoś, co to za smak "cinnabun" ? :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Cinnabun - to smak cynamonowy.

Jednak ja bym ten smak określił jako smietankowo-cynamonowy :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 2157 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38624
najlepszy gainer/zastępca posiłku na rynku,
bo w porze potreningowej pewnie lepiej się sprawdzi osobna mieszanka np. z waxy maize i wpi/amino.

najlepsze składniki + bardzo dobre właściwości, tj. rozpuszczalność, smak, brak problemów gastrycznych itp.

KOZAK!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 680 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10203
miarka jest w pudełku?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 2157 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38624
jest.
jeżeli pytasz, bo nie możesz znaleźć, to ja miałem na samym dnie.
odpowiada 1/4 132gramowej porcji.
pozdr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 122 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2143
Ciastko z kremem świetne ;) Nie moge doczekac sie kolejnej porcji.

Zmieniony przez - bujak16 w dniu 2008-09-20 17:22:02
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
hehe nie kuś bo czeka na mnie cały słój ponad dwu-kilowy - ale jeszcze treningi za mało intensywne, więc jem banana i białko. Ocenię w nast. tyg. :D
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Już mogę ocenić po kilkunastu porcjach. Bardzo dobra rozpuszczalność, smak też rewelacyjny. Używam po treningu by uzupełnić dietę. Smak cookies'n'cream - mała uwaga, nie mieszajcie za długo, rozpuszczą wam się kawałeczki ciasteczek na jednolitą masę. Troszkę powstrząsajcie i pić - mega z kawłkami ciasteczek na wierzchu jest :)

Gainer o wiele bardziej gęsty niż inne bulki (np. HardMass Trec'a) nie pieni się. Zauważyłem też lepszą pompę na treningach, od czasu włączenia UYM.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 98 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2615
cookies & cream smak boski, podobny smak z bialka syntrax matrix 5 c&c chowa sie :) niski wspolczynnik ig, super rozpuszczalnosc. nastepny smak biore czeko (do testu), tak czy siak bulk w stalej suplementacji. polecam!
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

MHP - Trac Extreme

Następny temat

MHP - X-PEL

Alldeynn
Polecane artykuły