ja w sobote/niedziele przetestuje i napisze w tym temacie jakie odczucia po 1 porcji, ale raczej szalu sie nie spodziewam
...
Napisał(a)
karp007 to czekam na relacje z treningu :) sog wleci :D piona
Stemm - Face The Pain
...
Napisał(a)
ragnarok to lipa, slabo dzialal na mnie, towar ponizej sredniej , kup lepiej doriana i aakg za scie kopie
...
Napisał(a)
hitanao81 raczej poczekam na opinie kogos bardziej kompetentnego od Ciebie :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Stemm - Face The Pain
...
Napisał(a)
produkt bez rewelacji
zjadlem 17g pompa troche lepsza, pobudzenie bardzo marne, wytrzymalosc dobra, mocno sie pocilem.
doswiadczenie: wiekszosc buzerow przed treningowych WF,schock,no xplode,crack, meso, shotun itp.
dostalem za darmo wiec git, przyrownalbym to do HP
zjadlem 17g pompa troche lepsza, pobudzenie bardzo marne, wytrzymalosc dobra, mocno sie pocilem.
doswiadczenie: wiekszosc buzerow przed treningowych WF,schock,no xplode,crack, meso, shotun itp.
dostalem za darmo wiec git, przyrownalbym to do HP
...
Napisał(a)
dzieki za pomoc :) ale mimo wszystko i tak chyba polacze hp razem z ragnarokiem, jak porownasz ragnarok do cracka, meso i shotguna? duzo slabiej od kazdego z nich?
Stemm - Face The Pain
...
Napisał(a)
nie ma wogole co przyrownywac do tych przed treningowek, moze shotgun byl podobny ale nie pameitam juz bo to dawno.
jutro zjem 20g i napisze czy cos odczulem, nastepnie wrzuce 25 i dojde do 30.
generalnie jako przedtreningowka slabe, jako stak mysle ze ok.
jutro zjem 20g i napisze czy cos odczulem, nastepnie wrzuce 25 i dojde do 30.
generalnie jako przedtreningowka slabe, jako stak mysle ze ok.
...
Napisał(a)
w takim razie czekam na relacje z wiekszych dawek :) sog juz polecial :)
Stemm - Face The Pain
...
Napisał(a)
20g- pobudzenie jeszcze mniejsze a wsumie jego brak, pompa byla [ale dodalem 3g jablczanu argininy] wytrzymalosc na +, spocilem sie duzo mniej, pewnie juz wiekszosc tego co mialem wypocic poszlo po pierwszej dawce ;)
przedtreningowka mizerna, jako stak [po skladzie] wydaje sie ok
przedtreningowka mizerna, jako stak [po skladzie] wydaje sie ok
...
Napisał(a)
no i teraz mam dylemat :D moze jednak hp z cloutem
Stemm - Face The Pain
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!