Czy taki efekt jest normalny i czy z czasem przejdzie ?
...
Napisał(a)
Od 3 dni jade MK 677 10mg na noc, w celu poprawy regeneracji, odbudowy wewnetrznej, "pro zdrowotnie". Spie po tym jak zabity, ale niestety tez w czasie dnia jestem senny. Dzis nawet po 25mg efki + kawy udalo mi sie na 1h zasnac !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
peter007xOd 3 dni jade MK 677 10mg na noc, w celu poprawy regeneracji, odbudowy wewnetrznej, "pro zdrowotnie". Spie po tym jak zabity, ale niestety tez w czasie dnia jestem senny. Dzis nawet po 25mg efki + kawy udalo mi sie na 1h zasnac !
Jeśli po tygodniu nie przejdzie to najprościej odstawić czynnik sprawczy i wrócić do normalności.
A jak brakuje Ci regeneracji to popraw jakość snu lub wręcz daj 2 max 3x w tyg lekki lek na sen.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
warezzPrzejdzie ale wynalazek generalnie nie warty ceny
Dzieki, czemu uwazasz ze nie warty ceny ?
...
Napisał(a)
Bo nie przynosi rezultatow a jest poprostu drogi.
Na sen lepiej na mnie dziala 3mg melatoniny a przyrostow sily badz masy na tym srodku solo nie uswiadczylem w ciagu 3m stosowania
Na sen lepiej na mnie dziala 3mg melatoniny a przyrostow sily badz masy na tym srodku solo nie uswiadczylem w ciagu 3m stosowania
...
Napisał(a)
No to zdrowia zycze a sennosc przejdzie jak sie organizm przyzwyczai
...
Napisał(a)
Kuzyn bierze już 7 tydzień, pierwsze 2 tygodnie była trochę zamułka, później mineła, od 2-3 tygodnia dużo lepiej skóra wygląda, na tą chwilę mówi że czuję lepszą regenerację (trenuje 5-6 razy w tyg) i nie ma już problemów skórnych z którymi się borykał kupe lat. Z jakiej firmy masz mk?
3
Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
Dalej bierzcie gowna z nie wiadomym skladem to bedzie lepiej panowie.
3
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
No i co z tego jaka firma
Skutki masz jak po typowych lekach nasennych lub psychotropach.teraz domysl sie czego masz w tym dosypki.
Skutki masz jak po typowych lekach nasennych lub psychotropach.teraz domysl sie czego masz w tym dosypki.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
On stosuje mk z hades hegemony
Lodzianin - rzekomo są firmy które mają badania na potwierdzenie składu z labo...
poza tym znasz rynek juz xx lat więc wiesz że co firma to obyczaj
Zmieniony przez - Siodema w dniu 2016-08-03 13:32:55
Lodzianin - rzekomo są firmy które mają badania na potwierdzenie składu z labo...
poza tym znasz rynek juz xx lat więc wiesz że co firma to obyczaj

Zmieniony przez - Siodema w dniu 2016-08-03 13:32:55
Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!