Hej mam taki problem, trenuję od pół roku MMA i w ogóle nie wychodzi mi w parterze tak samo i w zapasach (w sparingach). W boksie czuję się najpewniej bo mi wszystko wychodzi bo myślę podczas w sparingach i treningu. A do bjj i zapasów podchodzę sceptycznie ciągle odklepują w parterze rzecz biorąc przez te same błędy... Pomoże ktoś w rozwiązaniu mojego problemu dlaczego tak jest. Z góry dzięki za pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1. Masz złe podejście - do bjj i zapasów podchodzę sceptycznie.
2. Skoro parter słabo Ci wychodzi to chodź dodatkowo na BJJ NOGI.
3. Co na ten problem Twój trener?
2. Skoro parter słabo Ci wychodzi to chodź dodatkowo na BJJ NOGI.
3. Co na ten problem Twój trener?
...
Napisał(a)
Sam sobie odpowiedziałeś: zacznij myśleć w grapplingu tak samo jak w boksie to Ci będzie wychodzić
Bo tak jak piszesz to po prostu nie masz serca do chwytania, nie lubisz tego więc się nie przykładasz;)
Bo tak jak piszesz to po prostu nie masz serca do chwytania, nie lubisz tego więc się nie przykładasz;)
1
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
...
Napisał(a)
Racja, w ogóle sie nie przykładam do graplinu bo po prostu ciągle odklepuje ;d
...
Napisał(a)
Najprostsze rozwiązania są najskuteczniejsze. Zacznij się przykładać 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy chodzenie w koszulkach,bluzach MMA itp. jest bezpieczne?
Następny temat