...
Napisał(a)
Po pierwszym dniu według mnie:
1. Dex- forma masakra, dociety jak zawsze, ale pełniejszy i ...ładniej posmarowany. Forma porównywalna z formą Shawn'a Ray'a, gdy miał on 30 lat i rywalizował z Dorianem...
2.Rhoden- porównywalny do Dexa
3.Phill- jakiś za bardzo zalany, a przez ten matowy wygląd prawie niewidoczny. Myślę, że w finale wyjdzie bez tych mankamentów. Poza tym już teraz najlepszy w bicepsach tyłem
4. Wolf- Szacun. Sylwetka jak z komiksu, ale brak mu klasycznych kształtów. Razi próżnia między biodrami, a początkiem najszerszego. Łydki też by się przydały... Ale poza genetyką, naprawde świetnie przygotowany...
Robert moim zdaniem naprawdę dobrze wypadł, na pewno lepiej niż poprzednio. Rażąco niedoceniany przez sędziów...
BigRamy mega masa i nawet zachowane kształty, no i powiedzmy ,ze ciągła szansa na lepsze dociecie ,
fajnie by było zobaczyć takiego kolosa w formie jaką zapowiadał.
Przypomina mi trochę Nasser'a El Sonbaty'ego...
1. Dex- forma masakra, dociety jak zawsze, ale pełniejszy i ...ładniej posmarowany. Forma porównywalna z formą Shawn'a Ray'a, gdy miał on 30 lat i rywalizował z Dorianem...
2.Rhoden- porównywalny do Dexa
3.Phill- jakiś za bardzo zalany, a przez ten matowy wygląd prawie niewidoczny. Myślę, że w finale wyjdzie bez tych mankamentów. Poza tym już teraz najlepszy w bicepsach tyłem
4. Wolf- Szacun. Sylwetka jak z komiksu, ale brak mu klasycznych kształtów. Razi próżnia między biodrami, a początkiem najszerszego. Łydki też by się przydały... Ale poza genetyką, naprawde świetnie przygotowany...
Robert moim zdaniem naprawdę dobrze wypadł, na pewno lepiej niż poprzednio. Rażąco niedoceniany przez sędziów...
BigRamy mega masa i nawet zachowane kształty, no i powiedzmy ,ze ciągła szansa na lepsze dociecie ,
fajnie by było zobaczyć takiego kolosa w formie jaką zapowiadał.
Przypomina mi trochę Nasser'a El Sonbaty'ego...
...
Napisał(a)
Michał.KJeśli ktoś ma wątpliwości co do Phila Heata to wystarczy spojrzeć na porównania tyłe. bicepsy tyłem najszerszy tyłem, a jak wiadomo od lat Olympię wygrywa się tymi pozami..
Phil w pozach tyłem faktycznie najlepszy, mnóstwo detali, ale nie tylko dlatego, że ma jakoś dużo lepsze plecy. On w pozach tyłem znacznie lepiej pozuje.. widać i na fotkach i na filmach jak potrafi się złamać pod samym najszerszym w pozie "bicepsy tyłem". Tego brakuje Rhodenowi, właśnie tym Winklaar przegrywa wszystkie pozy tyłem, bo łamią się za wysoko i znika im dół pleców. To samo było kiedyś u Wolfa. Dennis James podczas transmisji mówił, że Wolf jest tak bardzo pełny, bo ten dół pleców nie ginie, ale nikt nie zauważył tego, że on w tym roku inaczej pozuje. Nie łamie się tak jak Phil, ale robi trochę inny trik, jakby lekko się przygarbia i akurat jest to z korzyścią dla niego w tej pozie.
Najszerszy tyłem to samo. Phil rozkłada najszersze i łamie się zaraz pod nimi, a Rhoden mocno ściąga pośladki w dół i traci detale na dole pleców.
Łapcie na dowód bicepsy tyłem Wolfa z 2014 i z dzisiaj ;) Widzicie o co kaman?

Zmieniony przez - Mariusz_Prz w dniu 2015-09-19 19:07:07
Zmieniony przez - Mariusz_Prz w dniu 2015-09-19 19:07:33
3
MÓJ DZIENNIK (PRZYGOTOWANIA DO MISTRZOSTW POLSKI 2016) - http://www.sfd.pl/BSN__Mariusz_Przybyła__droga_do_MP_2016-t1094082.html
...
Napisał(a)
co w necie piszczy:
psychofani Kaia
Robert Piotrkowicz o starcie: 'Już po półfinałach. Uzyskałem formę i wygląd, z których jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że Wy również docenicie mój wysiłek, bez względu na oceny sędziowskie...Ja zrobiłem wszystko co mogłem, aby godnie reprezentować polską kulturystykę i nie zawieść Waszych oczekiwań. Dziękuję za tyle słów wsparcia i motywację, aby udowodnić za oceanem, że POLAK potrafi. Za 11 godzin w finałach znów zmierzę się z resztą świata na scenie Olimpii. Bądźcie ze mną!'
Cedric McMillan nie startował i wylądował w szpitalu z objawami dużego odwodnienia
Abdelaziz Jellali zgłosił się do szpitala kilka godzin po zejściu ze sceny
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2015-09-19 19:45:53
psychofani Kaia

Robert Piotrkowicz o starcie: 'Już po półfinałach. Uzyskałem formę i wygląd, z których jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że Wy również docenicie mój wysiłek, bez względu na oceny sędziowskie...Ja zrobiłem wszystko co mogłem, aby godnie reprezentować polską kulturystykę i nie zawieść Waszych oczekiwań. Dziękuję za tyle słów wsparcia i motywację, aby udowodnić za oceanem, że POLAK potrafi. Za 11 godzin w finałach znów zmierzę się z resztą świata na scenie Olimpii. Bądźcie ze mną!'
Cedric McMillan nie startował i wylądował w szpitalu z objawami dużego odwodnienia
Abdelaziz Jellali zgłosił się do szpitala kilka godzin po zejściu ze sceny
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2015-09-19 19:45:53
...
Napisał(a)
już trwa, ale prejudging nie będzie transmitowany, tylko finał
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2015-09-19 19:49:59
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2015-09-19 19:49:59
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
lordknaga - nagroda za aktywność
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8