Szacuny
3
Napisanych postów
981
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7202
Witam, pytanie jak w temacie, u mnie w miescie duzo osob jezdzi na tym i na tym wiec nie iwme co mamwybrac pomuzcie mi, oba soirty wydaja sie fajne ale ktore lepsze? ktore nan wybrac
??
Szacuny
35
Napisanych postów
451
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4782
to zalezy co kto lubi ;] mnie duzo bardziej jara smiganie po lesie, ostre zjazdy, katowanie sie na dlugich podjazdach, nieraz jakis dluzszy dystans albo wybicie sie z jakiejs malej hopki ;]
a sa tacy ludzie kotrzy lubia poskakac, porobic jakies dziwne sztuczki na pegach itp.
zaleta mtb jest to, ze mozna nauczyc sie robic kilku prostych trickow takich jak bunny hop, pivoty, manuale, z tymi juz troche trudniej, ale tez znam ludzi, ktorzy na mtb robia bez problemu ;p side hop, pedal kick, kangaroo. a na bmxie w las nie wjedziesz raczej ;]
Szacuny
35
Napisanych postów
451
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4782
c0x ja tez jestem ze szczecina ;]
jak chcesz jezdzic na bmx to masz tylko orly i skatepark, jak chcesz jezdzic na mtb to masz lasek arkonski, puszcze wkrzanska, puszcze bukowa, ewentualnie mozna podjechac do goleniowskiej ;] poza tym na mtb mozna jechac tez szosa ;p
Szacuny
3
Napisanych postów
981
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7202
no to nie wiem co mam wybrac bo hmm... bo łatwiej jest sie nauczyc trickow na malym bmx jak to powiedzial jeden user a pozije rpzeniesc na duzy rower, a ja nie mieszkam doslownie w szczecinie mieszkam niedaleko szczecina, w nowogardzie i to jest ale miasto, bez rzadnego skate parku i nie ma gdzie jezdzic na bmx ani nie ma gdzie jezdzic na mtb, wiec pech...i nie iwem co mam wybrac... jakby byl skatepark to bym wybral bmx bo na mtb...malo warunku do free rid'u, a to co napisałeś(poprzedni uzytkownik przede mna to co to sa za orły? pierwszy raz o tym slysze, i kto u was budował skate prak ? gimna czy co ? wszyscy riderzy rpsoili gmine o budowe :D?
Szacuny
35
Napisanych postów
451
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4782
hehe, nie wiem kto zasponosorwal skatepark ;]
a jesli chodzi o mtb i freeride to jest zupelnie cos innego, inne rowery. szczerze mowiac to duzo latwiej jest znalezc cos do mtb i freeride'u niz na bmxa ;] orły to jest szczecinski pomnik czynu polakow, czesto mozna znalezc tam duzo osb na rowerach ;]