Każdy z nas wie, co to jest CrossFit. Dzięki niemu kształtujemy nie tylko formę, siłę, ale i charakter. Jak coraz częściej słychać crossfit to nie trening to stan umysłu ;) Czasami jednak u każdego z motywacją różnie bywa, pomaga wtedy naturalna przedtreningówka - MUZYKA. Często w boxach powtarzają się te same nuty u tych samych trenerów. Do jakiej muzyki lubicie ćwiczyć ? Co Wam podkręca ciśnienie krwi w żyłach?? Wrzucajcie muzykę, która gra Wam w żyłach przed i w trakcie treningu :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja na siłowni jestem samotnikiem jednak. Żona ze mną nie raz trenowała, ale zawsze ja swoje ona swoje. Oczywiście często asekuracja czy podpowiedzi techniczne były, ale każdy miał swój trening

...
Napisał(a)
u mnie po tygodniu przerwy wchodzi Bosski w drodze na trening :)
Zmieniony przez - Lucyna86 w dniu 2018-06-06 17:23:39
Zmieniony przez - Lucyna86 w dniu 2018-06-06 17:23:39
...
Napisał(a)
Amsterdam jest kosa bit jeszcze na słuchawkach robi robotę

...
Napisał(a)
u mnie do biegania dzisiaj siłownia mi takie coś zaproponowała i nawet weszło ;)
1
...
Napisał(a)
no bo trening z rana to trzeba było się obudzić i zwlec z łózka ;) now is the time..... time to do WOD :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!