Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
337410
Świat obiegła już wcześniej plotka, że włodarze M-1 chcą zestawić Mistrza wagi ciężkiej i tryumfatora Grand Prix. Teraz zostało to ogłoszone. Dwóch na chwilę obecną najlepszych zawodników najcięższej kategorii w Polsce stoczy walkę.
Szacuny
11163
Napisanych postów
51754
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Starcie świetne z punktu widzenia sportowego. Szkoda tylko, że ten kontrakt M-1 jest tak pomigany. No ale obydwaj panowie raczej wiedzą co robią szkoda oczywiście też, że któryś z nich przegra hehe, obydwu lubie i nie mam faworyta w tej walce.
Szacuny
11163
Napisanych postów
51754
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Z drugiej strony Tybura jest tutaj młodym wilkiem żądnym sukcesu i rozgłosu - który na pewno w przypadku wygranej tej walki wzrośnie o nim w mgnieniu oka.
Szacuny
3
Napisanych postów
494
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1685
Jak Damian nie zlekceważy przygotowań będzie OK. On wciąż myśli o kontrakcie z UFC, a z tego co pamiętam, to ostatnia walka w kontrakcie i z porażką w ostatniej walce na pewno nie wejdzie do Dany...
Ponadto sama sylwetka mówi za siebie, Damian to atleta, a Marcin z tego co pamiętam jest raczej misiowaty
Szacuny
0
Napisanych postów
180
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4321
No właśnie kontrakt w M-1 jest chyba tak skonstruowany, że jak wygra i zachowa pas to mu się on przedłuża na kolejną obronę;] Taki trochę tragizm bohatera;] Ale może się mylę, nie wiem.
Szacuny
11163
Napisanych postów
51754
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
No tak, właśnie o to cała sprawa sie rozbiega z tym kontraktem, że jak sie zdobędzie pas mistrzowski to kontrakt jest na wyłączność + jeszcze kilka walk trzeba stoczyć.
Szacuny
444
Napisanych postów
9936
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
103395
a skąd macie dostęp do kontraktu Damiana ? Czy brałby w ogóle udział w tym turnieju jakby wiedział ,że nie będzie mógł pójść do UFC SKORO JEST JUŻ STARY i to ostatnia chwila? Według mnie nie ma tam nic o tym ,że nie będzie mógł odejść ,chyba ,że powiedział inaczej?
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
612
Z tego co pamiętam to w jakimś wywiadzie Damian wspominał o tym, że w razie odzewu ze strony Dany może bezpośrednio przejść do ufc. Nie wiem czy taki zapis ma w kontrakcie, czy tylko słownie tak się dogadywał. Jak będę miał chwilę to poszukam tego wywiadu.