Zmieniony przez - Czulenko w dniu 2013-04-03 17:58:23
...
Jakie macie opinie na temat tego środka , czy faktycznie coś daje ? bo widziałem tylko relacje osób które ostro koksują a szukam wiarygodnych opinii dlatego ten temat , pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
poszukaj w dopingu

1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
większość m-drolu na rynku teraz to totalny syf.Ori nie dostaniesz.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Z dragona jakiś czas temu działało konkretnie, jak jest teraz to nie wiem ;) Na szczęście mam zakupione jedno opakowanie jakiś rok temu tak że będzie na potem :)
...
Napisał(a)
za mocny jak na pierwszy kontakt ładnie po flakach jedzie. siła idzie masa tez ale cos kosztem czegos, jak dla mnie nie płaca sie tego brac bo miesien nie zbuduje sie w 4 tygodnie.
Zmieniony przez - wosek700 w dniu 2013-04-03 19:36:20
Zmieniony przez - wosek700 w dniu 2013-04-03 19:36:20
1
...
Napisał(a)
już bym wolał mete szamać i pewniak niż to nie wiadomo co .
Mierzę wysoko i osiągam cel ;) !
...
Napisał(a)
ten srodek jest juz lata... i mnóstwo jest relacji, opinii... Poszukaj superdrol, m-drol, sd z dragona, massdrol i chyba megavol....to wszystko jest to samo tylko rozni producenci.Poczytaj znajdziesz wszystko o tym srodku.
...
Napisał(a)
Brałem jeszcze ze starą datą 2lata temu - kosa straszna, wrzucałem jako kick start pod enana. Jak masz jakiejś innej firmy z pewnym surowcem to spoko 

...
Napisał(a)
meta pewniak dobre heh a większość tych prohormonów działa tak dobrze jak mąka dlatego pytam tych co brali a nie tych co chcą reklamować
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!