Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Mała głowa

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 15723

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 6 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 131
Witam

Na początek: wiem, że dla kogoś może być to śmieszne, ale dla mnie nie jest i chce mieć czyste sumienie, że przynajmniej zapytałem.
Jestem wysoki 185cm, waga 80 kg, 26 lat ale mam małą główkę i delikatne rysy twarzy także wszyscy, którzy mnie nie znają myślą że jestem jakimś 17-letnim dzieciakiem. Jak patrzyłem na zdjęcia to moja głowa od kilku dobrych lat nie rośnie, niskie czoło i długa szyja sprawiają, że wyglądam wręcz śmiesznie. Od roku ćwiczę, dużo jem i wszystko poszło do przodu prócz głowy. Zapytam tak czy są jakieś hormony albo coś innego co pomogło by mi rozwiązać ten problem?
2
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 1522 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11221
Przygotuj sobie jakąś odpowiedź jakby ktoś ci takie coś zarzucił. Ale wg. mnie 99% społeczeństwa tego nie zauważy jeśli naprawdę masz mniejszą głowę.

I na rozluźnienie - też o głowie.
http://oglaf.com/intermission/ 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 866 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5378
a ile masz lat ?
pokaz zdjecie glowy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 6 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 131
26 lat

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 296 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13840
wyglądasz normalnie

' Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego ... '

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 8489 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 129311
j/w nie masz się czym przejmować.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 866 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5378
masz glowe normalnego rozmiaru imo
jeszcze nawet rozszerzona na górze tak ze czaacha jest ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 277 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 989
Niestety, głowy na siłowni nie wytrenujesz. Taką już masz i koniec. A co do rysów twarzy - jeśli chcesz dodać sobie lat, możesz spróbować zapuścić zarost.

http://www.wypozyczauto.pl - Twoja wypożyczalnia samochodów

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 372 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 4447
lol a mój kolega miał dużą głowę i nie powiem jakie miał ksywy xd
więc nie przejmuj się.

Zmieniony przez - KrystianeK w dniu 2012-07-16 17:13:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
ej ja mam głowę jak odyniec z lasu a ty płaczesz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 602 Wiek 41 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1966
Wygladasz normalnie , chociaz to moze byc kwestia zdjecia. Jakbys zrobil po calosci to moze by wygladalo inaczej. Twoi rodzice nie maja problemow z alkoholem?

Mnich tybetański :)
------------------------------
"Lekarz, który leczy za darmo, nic nie jest wart."Talmud
SOG ZA PORADĘ
------------------------------

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzięki za pozytywne komentarze:)
No może faktycznie na tym zdjęciu to nawet dobrze wygląda ale całościowe zdjęcie lub w odniesieniu do kogoś - to widać dysproporcje. Żadnych problemów z alkoholem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ból łokcia przy podciąganiu nachwytem.

Następny temat

Rekonstrukcja ACL - odbudowa dawnej formy

Spalanie
Polecane artykuły