Dużo zdrówka
...
Napisał(a)
Kiedyś idąc na siłownię zastanawialiśmy się jaka kreatynę kupić i odżywki białkowe, teraz idąc na siłownię młodzież zastanawia się jakie koksy kupić... To nie idzie w parze z celem. U góry kolega podał listę badań które musisz wykonać. To Twoja lekcja, z organizmem nie gra się w karty. Zbadaj się i wrzuc wyniki. Podałeś już HCG?
...
Napisał(a)
strejter11musiałem zwiększyć dawkę teścia bo czułem się mega źle horrory senne, bardzo realistczne itp. Coś czytałem że w takim wypadku trzeba stosować hcg.
Różne bzdury czytałem o HCG, ale aby je stosować na horrory senne to będzie mój faworyt na długi czas. Nie przebijasz gościa, który planował pić mocz swojej kobiety w ciąży, bo zawiera HCG, ale powiem Ci... jesteś blisko.

1
...
Napisał(a)
Weź nie oraj, zacznij wbijac hcg, zrób badania i bedzie dobrze. Zacznij jeść, porządnie ćwiczyć i przyp******isz na masie. Dziewczyna Ci pewnie na łeb wjechała i wariujesz. Na cyklu bedzie mniej spermy, ale za to pała stoi jak wściekła, a to chyba ważniejsze.
...
Napisał(a)
Retro KlasykWeź nie oraj, zacznij wbijac hcg, zrób badania i bedzie dobrze. Zacznij jeść, porządnie ćwiczyć i przyp******isz na masie. Dziewczyna Ci pewnie na łeb wjechała i wariujesz. Na cyklu bedzie mniej spermy, ale za to pała stoi jak wściekła, a to chyba ważniejsze.
Mniej spermy na cyklu bo libido takie wysokie że nie da się wytrzymać i trzeba opróżniać wora dość często hehe
Dużo zdrówka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!