...
Napisał(a)
Witam stosuje cypionate testosteron 250 8 tydzień i zauważyłem że moje jądra się zmniejszyły. Jest mniej sporo nasienia. Co w takim razie robić. Organizm mam zblokowany bo musiałem zwiększyć dawkę teścia bo czułem się mega źle horrory senne, bardzo realistczne itp. Coś czytałem że w takim wypadku trzeba stosować hcg. Wiem zrobiłem głupotę bo kolega mnie namówił a ja głupi posłuchałem. Jakie badania kontrolne musze wykonać? Jaki lekarz może mi je zlecić? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Retro KlasykWeź nie oraj, zacznij wbijac hcg, zrób badania i bedzie dobrze. Zacznij jeść, porządnie ćwiczyć i przyp******isz na masie. Dziewczyna Ci pewnie na łeb wjechała i wariujesz. Na cyklu bedzie mniej spermy, ale za to pała stoi jak wściekła, a to chyba ważniejsze.
Mniej spermy na cyklu bo libido takie wysokie że nie da się wytrzymać i trzeba opróżniać wora dość często hehe
Dużo zdrówka
...
Napisał(a)
Ankiete wstaw w całości - https://www.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Zwiększenie dawki pomogło Ci się uporać z koszmarami?. A tam na serio, czy wykonałeś badania przed cyklem? Byłoby miło wypełnić ankietę. Nie jestem ekspertem ale ma mój chlopski rozum kiedy samopoczucie się szybko pogardza to najlepiej byłoby zredukować dawki a nie je podnosić. Wypełnij ankietę i wrzuć ja
1
Dużo zdrówka
...
Napisał(a)
Nie bierzesz hcg to czego się spodziewałeś? Badań nie robisz także małe jądra to nie będzie największy Twój problem.
...
Napisał(a)
Najlepiej to zejdź z tego. Zaczerpnij trochę wiedzy i kiedy będziesz już gotowy zacznij od nowa, ale tym razem z głową pewna wiedzy. Sterydy to nie cukierki.
1
Dużo zdrówka
...
Napisał(a)
1. WIEK: 30
2. WAGA:64
3. WZROST:182
4. WYMIARY:
-biceps: 35
-klatka:88
-udo: Zmierzę
-talia:Zmierzę
5. STAŻ NA Siłowni - dopiero zaczynam
6. DIETA:
-białko:Będzie badane
-węglowodany: Nie wiem
-tłuszcz: Nie wiem
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:Nigdy nie było
8. TRENING: Zaczynam
9. CEL CYKLU:Ogólna poprawa sylwetki, psychiki i chęci motywacji do działania głównie chodzi o kobiety
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: To pierwszy cykl
11. POZIOM BF%:Nie wiem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Sportowa, utrzymuje swoją wagę i ciężko mi przytyć
13. STAN ZDROWIA: Ogólnie dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Łysienia brak a porost chyba delikatnie większy na kuracji
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:75
-martwy ciąg:Nie wiem
-przysiad:Nie wiem
W trakcie badań
2. WAGA:64
3. WZROST:182
4. WYMIARY:
-biceps: 35
-klatka:88
-udo: Zmierzę
-talia:Zmierzę
5. STAŻ NA Siłowni - dopiero zaczynam
6. DIETA:
-białko:Będzie badane
-węglowodany: Nie wiem
-tłuszcz: Nie wiem
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:Nigdy nie było
8. TRENING: Zaczynam
9. CEL CYKLU:Ogólna poprawa sylwetki, psychiki i chęci motywacji do działania głównie chodzi o kobiety
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: To pierwszy cykl
11. POZIOM BF%:Nie wiem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Sportowa, utrzymuje swoją wagę i ciężko mi przytyć
13. STAN ZDROWIA: Ogólnie dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Łysienia brak a porost chyba delikatnie większy na kuracji
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:75
-martwy ciąg:Nie wiem
-przysiad:Nie wiem
W trakcie badań
...
Napisał(a)
Błagam o pomoc, dziś po figlach z dziewczyną doszedłem i nie było spermy. W poniedziałek zrobię badania tylko proszę mi wskazać które! Błagam o pomoc. Zakupiłem Hcg czy to mi pomoże aby nasienia powróciło lub czy chociaż moge tego spróbować? Czy odrazu na szpital mam jechać? Błagam o wskazania co mam robić bo jestem przerażony i jak zejść z bomby i wrócić do normy :(
...
Napisał(a)
Przede Wszystkim to nie panikuj, nie schodz z towaru na wariata bo będzie gorzej. Wbij HCG w większej dawce np 2500j e2d i tak z paczke na początek albo ze dwie. Powinno coś pomóc doraźnie i stosunkowo szybko. Tylko jakieś pewne HCG, najlepiej apteke. W międzyczasie zrób badania, których pewnie nie robiłeś nigdy. Estradiol, prolaktyna, progesteron, morfologia to minimum.
Zmieniony przez - master7711 w dniu 2023-05-20 06:53:34
Zmieniony przez - master7711 w dniu 2023-05-20 07:08:58
Zmieniony przez - master7711 w dniu 2023-05-20 06:53:34
Zmieniony przez - master7711 w dniu 2023-05-20 07:08:58
2
...
Napisał(a)
Poszedłeś na siłownię i od razu cykl? Bez badań bez diety bez niczego ? Pogratulowac głupoty i co masz z tego poza problemami? Nic ? Teraz wydasz trochę kaski na wyprostowanie wszystkiego .
Badania
E2
PRL
Progesteron
Morfologia
Panel tarczycowy
Lipidogram
Na początek HCG apteka na szybko do ogarniecia ,szykuj parę koła aby wyjść na prostą.saa nie zastąpią żarcia ,brak badań gruby strzał w kolano .
Badania
E2
PRL
Progesteron
Morfologia
Panel tarczycowy
Lipidogram
Na początek HCG apteka na szybko do ogarniecia ,szykuj parę koła aby wyjść na prostą.saa nie zastąpią żarcia ,brak badań gruby strzał w kolano .
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!