Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
165
Witam, mój problem opisałem tutaj. Rozmyślam więc zakup roweru treningowego. Zależy mi na małym rowerku... może są jakieś składane na szybko ? - choć wątpię więc raczej pozostaje coś w małych rozmiarach... ?
Moja waga 80kg wzrost 182, budżet może być do 2000 PLN. Codziennie godzinę planuje jeździć.
Szacuny
35
Napisanych postów
2543
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
14764
Moja rada brzmi: za tą cene można kupić na prawde dobry rowerek lecz czasami patrząc na cene nie idzie to w pełni w jakosć dlatego,że wiele firm sie ceni a jakość produktu juz nie jest zadowalająca ale jeśli miałbym doradzić na temat rowerka np SPOKEY DENVER możesz oblukać na allegro (tutaj linku dać nie mogę)
ale z takich mniejszych ciężko bedzie ale możesz zobaczyć model Spokey Floryda którego możesz łatwo przenosić itp..
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Szacuny
35
Napisanych postów
2543
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
14764
szukasz małego rowerka więc wybrałem ci najpopularniejszy model , Tak kiedyś miałem z nim stycznosć lecz teraz nie korzystam z rowerków i napisze tyle rowerek jak rowerek swoją rolę spełnia
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Szacuny
67
Napisanych postów
1893
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36567
najbardziej efektywny beda rowerki spinningowe,w sumie wymiarowo sa tez troche mniejsze od tych tradycyjnych,natomiast duzo latwiej wskoczyc na odpowiednie obciazenie zeby sie zmęczyć.Tak,czy owak szkoda wydawać 2000zł na taki rower do celow rekreacyjnych,za polowe tej kwoty kupisz juz dobry sprzęt