Szacuny
12
Napisanych postów
414
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9031
Witam panowie, skarżyłem się tutaj ostatnio na ból pomiędzy bicepsem a tricepsem w prawej ręce od strony wewnętrznej, podejrzewam że to jakieś nie groźne naciągnięcie lub zerwanie. Od dzisiaj zacząłem stosować maść Voltaren i chciałem zapytać czy ta maść jest dobra na tego typu bóle?
P.S Zapomniałem dodać, że ręka boli tylko wtedy gdy robię tzw. szwedki czyli pompki na poręczach, nie zależnie od tego czy na klate czy na trica. Proszę o pomoc, lubię to ćwiczenie.
Zmieniony przez - adrian33814 w dniu 2013-08-09 20:27:55
Szacuny
12
Napisanych postów
414
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9031
Być może, ale mam pytanie czy do końca wakacji mi to wyzdrowieje jak będę smarował. Po Voltarenie jakiejś wysypki w dodatku dostawałem, a Naproxen na razie elegancko działa, nie jestem w stanie określić czy mnie boli czy nie, bo jak wspomniałem ból tylko czułem przy dipach, a wole nie sprawdzać.
Szacuny
12
Napisanych postów
414
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9031
Słuchaj gostek od supli dzisiaj mi polecił jakąś maść niby najlepszą na rynku z jakimiś 30 wyciągami, za 35 zł oczywiście nie kupiłem, bo taką gotówką nie dysponowałem, ale mówił mi, że jak z kasą krucho to mogę Naproxen kupić, tak też zrobiłem, czy ta maść faktycznie dobra jest? Mówił, że Naproxen zawsze mu pomagał.