Szacuny
1
Napisanych postów
148
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
2220
Siema czy maść konska rozluźnia miesnie? Bo nie wiem czy smarować sie nią przed zawodami w wyciskaniu sztangi leżąc. Słyszałem od kolegi ze maścią końska nie powinno sie smarować przed zawodami a widzę i czuję ze inni wyciskacze 200+ sie smarują.Jak myślicie?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
chyba nie chodzi o rozlużnienie, mięśnia muszą być spiete a nie rozluźnione, tu moze o jakieś rozgrzanie mieśni chodzi, ale to tylko powierzchownie wg mnie się nagrzewa.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
moze tylko czujesz że to końska a tak naprawdę to co innego, trudno mi powiedzieć czy to w czymś pomaga, podpytaj w sportach siłowych chłopaków co wyciskają na zawodach
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Z tego co widzę są różne maści końskie. Chłodząca i rozgrzewająca. Rozgrzewająca mogła by mieć sens, ale tak jak pisze Anubis. Zapytaj w dziale Sporty siłowe. Tam się znają na tego typu sprawach
Szacuny
2
Napisanych postów
7
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
34
Rozgrzewająca czerwona Krauterhoff zdecydowanie ją czujesz i działa rozgrzewająco oraz rozszerza naczynia. Zdecydowanie polecam przed bardzo dużymi ciężarami po rozgrzewce. Odnośnie tego, czy działa faktycznie czy tylko placebo to każdy musi stwierdzić sam. Moim zdaniem działa.