Szacuny
1
Napisanych postów
52
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
398
Moi kochani wszyscy co macie ten problem bardzo gorąco polecam maść o nazwie TRIBIOTIC/Trybiotyk. Zależy w jakiej aptece jak wymawiają.Tubka kosztuje w granicach 14 zł.Ale naprawde pomaga ,dla mnie rewelacja.Juz po 2-3 dniach są zdumiewające efekty.Polecam tą maść i jeśli ktoś jej użyje to prosze wpisywać jakie efekty.Pozdrawiam!
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
560
Trybiotyk ma takie same dzialanie jak np. olejek z drzewa sandalowego - odkazajace i sciagajace. Obie rzeczy mozna dostac spokojnie bez recepty, w sumie polecalabym je bardziej na zapalenie mieszkow wlosowych po depilacji niz na problemy ze skora, ale.. ;]]
Kupilem i naprawde jest dobre, juz po kilku dniach twarz robie sie gladka jak pupa niemowlecia, doslownie zero tradziku itp, twarz jest troche suchsza, ale wystarczy odrobina kremiku do nawilzania i jest cacy
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
285
Sam używałem tej maści. Jest bardzo dobra na ropne syfy. Ta maść działa mniej więcej tak, że "wyciąga" wszystko z pryszcza, ale pozostaje po tym najczęściej mały strupek i lekkie podrażnienie - to jest taki efekt jak przy wyciskaniu, tyle że o wiele bardziej higieniczny. Należy pamiętać że to jest antybiotyk, dlatego Tribioticu nie można stosować dłużej niż 7 dni!
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
17
na pryszcze i wągry stosuje Curiosin, - nie wysusza skóry!!! Poleciła mi dermatolog, bo inne preparaty to tak słabo działały i faktycznie skóra potem była fatalna. Curiosin jest bez recepty i można smarować kilka razy dziennie, najlepiej na noc. Super szybko goi rożne wypryski z całego ciała , tez z twarzy.