Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice
Pozdro Gainer Team Bez Maka
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie czy magnezja to nie to samo co kreda taka uzywana w szkole? Chcialbym zaczac uzywac a ze nei mam rekawiczek i rece sie poca a mozna łatwo ogarnac kredę przecież. W googlach to wstukałem i niby tak ale tematu jednoznacznego nie było wiec czekam na wasze zdanie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hahaha jeszcze czegos takiego nie slyszalem skoro kreda to to samo co magnezia wedlug ciebie mysle ze mozesz "daleko" zajsc w tym sporcie
Zmieniony przez - Steroids w dniu 2010-12-28 13:24:08

Zmieniony przez - Steroids w dniu 2010-12-28 13:24:08
Każdego Dnia Większy
...
Napisał(a)
uzywalem juz tynku ze sciany, kredy, mąki...
ale jednak warto bylo zainwestowac w magnezje
8zl za kostke a jakosc nieporownywalna
ale jednak warto bylo zainwestowac w magnezje

Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
...
Napisał(a)
Steroids Mysle ze z takim czytaniem ze zrozumieniem równie daleko zajdziesz.
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice
Pozdro Gainer Team Bez Maka
...
Napisał(a)
maciek poprawka ty nie myslisz bo bys takich bzdur nie pisal pozdro
Każdego Dnia Większy
...
Napisał(a)
od biedy możesz użyć.Szybciej się wchłania i raczej musisz w sztangę wcierać niż w ręce.
Poza tym j.w.,zamów sobie magnezję w sklepie sportowym,nie będzie problemu,żeby Ci przywieźli.
Poza tym j.w.,zamów sobie magnezję w sklepie sportowym,nie będzie problemu,żeby Ci przywieźli.
mój DT->http://www.sfd.pl/Autopsy_Exercises_in_Extremity/cel_600kg_w_TS-t681885-s6699.html#eot
Powerlifting is an external view of how pissed off I really am at the world- Kirk Karwoski
...
Napisał(a)
Ja mam magnezje z allegro tanoi wychodzi i na dlugo starcza polecam :) kreda jest calkiem inna
...
Napisał(a)
Zamiast magnezji lepiej użyć cukru, taniej wychodzi.... 

Żyj jak samotnik, trenuj jak maszyna.
...
Napisał(a)
A dla tych co lubią na grubo się wozić mogą zamiast magnezji,kredy czy cukru użyć kokainy a co tam.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!