Szacuny
12
Napisanych postów
567
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10587
Witam. Dziś na treningu korzystałem z magnezji, która była na siłowni i byłem w istnym szoku bo nie zostawiała praktycznie śladu na ręce i kompletnie w niczym nie pomagała. Nie mam pojęcia jak można wyprodukować taki produkt i jeszcze to sprzedać. Sam posiadam magnezje w kostce, która po kilku przetarciach jest mocno widoczna na rękach i spełnia zadanie ale myślę o takiej w płynie.
Czy warto w to inwestować, jaka jest różnica?
Ewentualnie prosiłbym o doradzenie takiej, która będzie faktycznie dobra a nie jakiś szmelc jak to z czego dziś korzystałem.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Nie używałem w kostce, ale ręse sa bardzo suche, nawet jak obetre czoło to zaraz znowu ręka jest sucha. Można nawet pwoiedzieć że sztanga się klei do rak.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
12
Napisanych postów
567
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10587
Fajna sprawa. Nie sądziłem, ze to takie drogie w porównaniu do kostki. Są duzo tańsze ale skoro ta dokładnie polecasz to chyba nie będę ryzykował z tańszymi.
Szacuny
12
Napisanych postów
567
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10587
Jeszcze mnie ciekawi czy to jest tak, ze jak posmaruje ręce to nie mogę nic dotykać bo zaraz ubrudzę na biało oraz to, ze trzeba przed każda seria smarować na nowo?
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Ja to mam już ho ho czasu, ze już się opakowanie psuje, a w środku jeszcze jest, brudzenie jest minimalne, wiadomo jak nawalisz dużo to się pruszyć będzie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
etam, mi wtsracza raz nałożone i mam na cały trening, przeważnie na pierwsze ćwiczenia bo to jakieś ciągi czy wiosła sa, a potem nawet jak zmyje to i tak czuć wysuszone dłonie \]
Szacuny
12
Napisanych postów
567
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10587
No to zamawiam dokładnie taka jak ty. Ja mam problem przy wyciskaniu np. bo bardzo pocą mi się dłonie i bez magnezji to przy dużych ciężarach ciężko mi utrzymać szerokość i ręce się rozjeżdżają mimo, ze chwyt mam silny.