Szacuny
0
Napisanych postów
15
Wiek
48 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
485
Dziś przeglądajac w sklepiku działa z makaronami natknołem się na makaron z gospodarstwa ekologicznego w 100% robiony z mąki razowej przennej. Skład: maka razowa przenna, woda :)
I tu moje pytanie czy warto włączyć taki makaron do diety czy lepiej trzymać sie "druma"?
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Wiek
37 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
moim zdaniem nawet razowy jest lepszy od durum...osobiście jadam sporo makaronów....podobno smaczny jest jakiś szpinakowy ale jakoś nie było mi dane posmakować
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
1
Napisanych postów
1243
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5705
outside..ostatnio spotykam w kazdym wiekszym sklepie na dziale ze zdrowa ekologiczna zywnoscia.... a jeszcze pol roku temu na drugi koniec miasta latalam.....
Szacuny
62
Napisanych postów
4027
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16307
no po potreinigu wcinam ten makaron co napisałem wyzej , a gryczanke mam przed treningiem .Kasza gryczana , fasolka sszparagowa, broukły , kalafior oblane obwicie oliwa i do tego PIERŚ , mniaam , JEDZEINIE BOGÓW .