...
Napisał(a)
Co myslicie o makaronie na mleku przed silownia zalozmy 100g makaronu+500gram mleka czy cos takiego moze byc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
od bol moze lae jesli juz to lepiej tune z ryzem 

ekspert odzywiania i suplementacji
...
Napisał(a)
Daj bialka do tego, zdrowego tluszczu, surowke i moze byc 

Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
przed treningiem nie stosowal bym tluszczu 

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Tłuszczu nie powinno sie stosowac w posilku przedtreningowym gdyz zalega on bardzo dlugo w żoladku i przyjdzie nam cwiczyc z pelnym żoladkiem, a trening taki bedzie malo efektywny ze wzgledu na uczucie ociężałosci spowodowanej trawieniem w zoladku. Posilek spozyty co najmiej godzine przed wysiłkiem powinien byc lekki i strawny, polecam dosc duzą ilosc weglowodanow okolo 100g, podstawową bialka 30-40g, mala ilosc tluszczy 5-10g.
"Motywacja jest tym, co pozwala Ci zacząć, nawyk tym, co pozwala Ci wytrwać"
Pozdrawiam,
Promass
...
Napisał(a)
Pro mass tłuszczu unikamy w posiłku potreningowym a nie przedtreningowym 

sra ta ta ta ta...
...
Napisał(a)
jak pisalem unikam i przed i po z racji wlasnie zaleganai 

...
Napisał(a)
przed może być szczególnie na swoje własności energetyczne choć głównym żródłem energi i tak jest glikogen
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!