Witam! Nie umiem ocenić dokładnie od kiedy ale pojawiły mi się czerwone krosty na naskórku jądrowym. Wczoraj to bardzo dokłądnie wymyłem a dziś rano wyglądało to tak jakby pryszcz do wyciśnięcia , no więc wycisnąłem to i na początku wyleciała ropa a potem już sama krew. Jak myślicie co to może być? Udać się z ty6m do lekarza?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Utrzymuj w tym miejscu higienę na wysokim poziomie a jak nie będzie przechodzić to udaj się do lekarza/dermatologa .
...
Napisał(a)
Prawidłowa higiena jest konieczna - warto sobie kupić płyn do higieny intymnej, aby zapobiec powstawaniu podrażnień. Należy też często zmieniać bieliznę (bawełnianą) i zrezygnować ze zbyt obcisłych spodni.
Wszelkich zmian nie powinno się specjalnie dotykać - a jeśli już, to pamiętaj o odpowiednim zdezynfekowaniu podrażnionego miejsca (przemyj wodą utlenioną).
Wszelkich zmian nie powinno się specjalnie dotykać - a jeśli już, to pamiętaj o odpowiednim zdezynfekowaniu podrażnionego miejsca (przemyj wodą utlenioną).
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!