Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Mamdouh ‘Big Ramy’ Elssbiay - 2x Mr. Olympia

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 612870

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Possible Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2991 Napisanych postów 20619 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 740176
.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1377 Wiek 1 rok Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52713
Rami 10 tygodni przed mr O, waga podobno pokazuje 315 funtów

RESPECT FOR THOSE WHO HAVE THE COURAGE TO FOLLOW THEIR DREAMS
PITTY FOR THOSE WHO STAND BEHIND A COMPUTER WATCHING OTHERS LIVING THEIR CHILD DREAMS

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 881 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16629
komuś nie chciało się zmienic stron ze zdjęciami na flexie :)

"I'm gonna knock You out! Mamma said knock You out!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1377 Wiek 1 rok Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52713
Ktoś nie wrzucał tych zdjęć z flexa, a tam skąd brał było tylko jedno, zauważ że to co wrzuciłem nie ma logo flexa a uwierz ze mi tego na pewno nie chciało by się wycinać.

RESPECT FOR THOSE WHO HAVE THE COURAGE TO FOLLOW THEIR DREAMS
PITTY FOR THOSE WHO STAND BEHIND A COMPUTER WATCHING OTHERS LIVING THEIR CHILD DREAMS

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 881 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16629
A myślałem, że takie hobby masz :) luz
Już nie mogę się doczekać aż zobaczę go koło Jaya czy Phila, bo od Kaia jest i tak mniejszy :)

Zmieniony przez - 2uca5 w dniu 2013-07-24 09:41:55

"I'm gonna knock You out! Mamma said knock You out!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 446 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7409
Ramy wielki ale jakosciowo nie taki jak kai , do cutlera tez mu duzo brakuje . Na olimpi bedzie gdzies 7-8 miejsce nazwiska nie ma a pierwsze phil pozniej cutler choc kai bedzie mial lepsza forme tak to widze. Ale kiedys ramy moze zdabedzie mr olimpia choc bedzie ciezko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 2992 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 41803
pierwsze foto na tej stronie z PL?
olimp witaminy, bcaa i inne w tle

wielki jest ale zobaczymy jak z jakoscia bedzie na pelnym docieciu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 653 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 29288
minimum 5 bedzie bo kto go moze przeskoczyc? ciagle mi cos mowi ze wygra ktos tam pisal, ze nie stoi za nim żaden sponsor supli. Wystarczy, ze szejk sypnie kasa bo te oxygymy czy jakos tak nie sa na darmo budowane... albo on albo jey ktorego wiekszosc juz skreslilo a ja mysle, ze bedzie dociety jak skala

/
only the best

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6626 Napisanych postów 16729 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399183
cutler imo jak forme zrobi zaj**ista to ponizej 2 nie bedzie, a ta pierwsza fota to nie pl, tylko sklep z suplami na silowni, nawet koles ma koszulke o2 - oxygym, a olimp przeciez sprzedaja nie tylko u nas, to samo trec.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6626 Napisanych postów 16729 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399183
nie najnowsze, ale nie bylo

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Debiuty 2013-Ostrów Mazowiecka

Następny temat

Kolejna premiera:Trenuj z Mistrzem:Adam Adamski i Userzy SFD pakują tricepsy

Spalanie
Polecane artykuły