Szacuny
1
Napisanych postów
572
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3582
hehe,widzialem juz to wczesniej,dobrze chodzi.Manekin jak najbardziej przydatny podczas treningu,dlaczego nie,mozna na takim manekinie robic treningi uzupelniajace,imitujace realna walke np.3-6 rundy po 3 minuty i bedzie ok.Ja bym tak rozbil.Poza tym jak mysliscie patrzac na jego technike wyprowadzania ciosow.liznol jakiegos klubu czy tak na wlasna reke sie wyszkolil ? bo ja nie widze rewelacji wyprowadzania ciosow,nie mowie tez,ze lepiej to robie bo moze na takim samym poziomie.Dlaczego tak uwazam ? widzialem filmiki i chlopaczkow i duzo lepiej im to wychodzilo ale fajnie to wyglada u tego chlopaczka.Kopniecia boczne jkd tez sa :) hehe
Trenuj wytrwale bez odpoczynku ni chwili a sprawisz juz w pierwszej walce ze przeciwnik sie omyli !!!
Szacuny
123
Napisanych postów
34575
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
195972
Kopnięcia boczne to raczej karate/kickboxing a nie JKD Tu zgaduję, że było TKD robione.
A chłopak nie wyszkolił się sam. Praktycznie mało kto wyszkolił się sam. Praktycznie to nikt poważny.
Zmieniony przez - OloKK w dniu 2010-07-17 02:06:10
Zmieniony przez - OloKK w dniu 2010-07-17 02:06:42
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Szacuny
119
Napisanych postów
659
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
74921
tak wada mi tego urządzenia przychodzi do głowy. Wokół worka się cały czas poruszasz, robisz zejścia itp, a tu co? Przecież nie zaatakujesz manekina od tyłu!;) A serio, to do jakiegoś specyficznego treningu może i tak, ale worek ma to do siebie, że pracujesz wokół niego po kole, lub przynajmniej po półkolu, a on jest zawsze "twarzą" do Ciebie, a tu lipa. Czyli zejść raczej i poruszania nie poćwiczy się na tym.