Pacman wymiata, ale walka z floydem nie będzie wcale taka łatwa bo ten skubaniec będzie uciekał całe 12 rund i odgryzał się z kontry, ogólnie nie lubię jego(floyda) walk i mam nadzieje że Pacman (jeżeli wejdą kiedyś do ringu) narzuci dużą presję i zapoda floydowi ostre KO.
...
Napisał(a)
Właśnie o to chodzi, żeby nie była to jednostronna walka. Floyd świetna obrona i Pacman spalająca szybkość. Mieszanka wybuchowa

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
...
Napisał(a)
Bardzo zaskoczyła mnie ta walka... domyślałem się tego, że Hatton przegra ale że aż tak szybko i w takim stylu? Eh... I teraz tylko mam nadzieje że dojdzie do walki Pacqiao - Hatton i Pacman obije mu ryjek bo naprawde pyskaty ma. Ostatnio czytałem że chwalił się że każdy jego rywal został ośmieszony itp. No nie wiem czy z de la Hoyą tak było. Moim zdaniem Golden boy wygral. To musi sie zemscic teraz.
...
Napisał(a)
Ty napewno mówisz-piszesz o Hattonie?? Chyba chodzi Ci o Mayweathera jr-a.
...
Napisał(a)
Przeprosiny Hattona
Ricky Hatton (45-2, 32 KO) po krótkiej wizycie w szpitalu znów w humorze. Jego oddani kibice nie mają mu za złe tego, co stało się w ubiegłą sobotę. Były już champion ma jednak mieszane uczucia i z poczuciem winy przeprasza swoich fanów:
"Przepraszam, że was zawiodłem. Za wcześnie jeszcze by mówić o mojej przyszłości. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe."
A tak nawiasem ciekawostka:
7 osób na Filipinach zmarło na atak serca oglądając walkę swojego bohatera Manny'ego Pacquiao (49-3-2, 37 KO) z Rickym Hattonem (45-2, 32 KO). Wszyscy zmarli byli powyżej 50 roku życia. "Małyszomania" przy uwielbieniu Filipińczyków dla "Pacmana" pozostaje tylko zwykłym kibicowaniem. Pacquiao jest według wszystkich sondaży najpopularniejszą osobą w swoim kraju. W przyszłości chciałby to wykorzystać wygrywając wybory prezydenckie.
Ten sport powinien być zakazany

źródło: bokser.org
Zmieniony przez - bokser7393 w dniu 2009-05-05 17:36:55

Ricky Hatton (45-2, 32 KO) po krótkiej wizycie w szpitalu znów w humorze. Jego oddani kibice nie mają mu za złe tego, co stało się w ubiegłą sobotę. Były już champion ma jednak mieszane uczucia i z poczuciem winy przeprasza swoich fanów:
"Przepraszam, że was zawiodłem. Za wcześnie jeszcze by mówić o mojej przyszłości. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe."
A tak nawiasem ciekawostka:
7 osób na Filipinach zmarło na atak serca oglądając walkę swojego bohatera Manny'ego Pacquiao (49-3-2, 37 KO) z Rickym Hattonem (45-2, 32 KO). Wszyscy zmarli byli powyżej 50 roku życia. "Małyszomania" przy uwielbieniu Filipińczyków dla "Pacmana" pozostaje tylko zwykłym kibicowaniem. Pacquiao jest według wszystkich sondaży najpopularniejszą osobą w swoim kraju. W przyszłości chciałby to wykorzystać wygrywając wybory prezydenckie.
Ten sport powinien być zakazany

źródło: bokser.org
Zmieniony przez - bokser7393 w dniu 2009-05-05 17:36:55
...
Napisał(a)
a wiadomo już coś na temat przyszłości Rickiego, czy za wcześnie na takie rozważania?
...
Napisał(a)
Hatton:
"Nie wiem co się stało. Zupełnie nie widziałem nadlatującego uderzenia, ale to musiał być niesamowity cios. Było groźnie, ale na pewno nic mi nie będzie".
Trener pochodzącego z Manchesteru pięściarza, Floyd Mayweather Senior doradza swojemu podopiecznemu po tak dotkliwej porażce zakończenie kariery.
bokserorg
Zmieniony przez - BokserWWA w dniu 2009-05-05 20:03:25
"Nie wiem co się stało. Zupełnie nie widziałem nadlatującego uderzenia, ale to musiał być niesamowity cios. Było groźnie, ale na pewno nic mi nie będzie".
Trener pochodzącego z Manchesteru pięściarza, Floyd Mayweather Senior doradza swojemu podopiecznemu po tak dotkliwej porażce zakończenie kariery.
bokserorg
Zmieniony przez - BokserWWA w dniu 2009-05-05 20:03:25
...
Napisał(a)
doradza mu ale nie wiadomo jak to bedzie z Hattonem. Strzeli pare browcow moze mu sie zachce znowu walczyc :D
...
Napisał(a)
Szkoda mi Hattona ale jest za cienki w uszach ,najpierw pokazał to Mayweather Jr a teraz Pacquiao. 18-07-2009 na ring wraca Floyd walką z Juan Manuel Marquez. Mayweather Jr jest obecnie jedynym bokserem który może przeciwstawić sie Pac Manowi ,choć trzeba zobaczyć co pokaże po przerwie.
Ramboss chodzi ci o Floyd Mayweather Jr, De La Hoya nie wygrał tej walki zadawał ciosy ale nie celne nie mógł trafić Floyda ,a tamten sumienie go punktował.
Zmieniony przez - Dawidek@ w dniu 2009-05-05 20:54:44
Ramboss chodzi ci o Floyd Mayweather Jr, De La Hoya nie wygrał tej walki zadawał ciosy ale nie celne nie mógł trafić Floyda ,a tamten sumienie go punktował.
Zmieniony przez - Dawidek@ w dniu 2009-05-05 20:54:44
Życie to boisko,na którym nie gra się czysto.
...
Napisał(a)
Dawidek zgodze sie ze wiele ciosow nie trafial i byly mniej widoczne niz Floyda. Ale jednak i tak i tak ciosow celnych mniej widocznych Oscara bylo wiecej niz Mayweathera i na punkty powinien wygrac :/ z tego co pamietam ze statystyk
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Karate + Boks. Prośba o porade.
Następny temat