*I'm still standing and I'm still waiting for a title fight. Fedor Emelianenko you are next !!!* - MIRKO CROCOP
...
Napisał(a)
Marco "King of the Street" Ruas w wywiadzie dla jednego z czasopism o tematyce sztuk walki powiedział, że planuje stoczyć ostatnią walkę przed oficjalnym wycofaniem się. Bardzo chciałby aby jego przeciwnikem był Ken Shamrock, ponieważ jest dość znany w USA i jest zbliżony wiekiem do Ruasa. Na koniec wywiadu dodał, że Pedro Rizzo (który trenuje z Marco w szkole RUAS VALE TUDO) chce jak najszybciej wystąpić na gali PRIDE.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ruaz stracił w moich oczach jak nie wyszedł do 2 starcia z ...Otsuką
...
Napisał(a)
Ruas to świetny fighter. Co do walki z Otsuką, to Marco złamał w niej nos
dlatego nie walczył dalej.
Alexander dzięki temu "zwycięstwu" został zaangażowany przez Pride na jeszcze kilka walk
Wszyscy chcą lać Kena Shamrocka? Dlaczego?

Alexander dzięki temu "zwycięstwu" został zaangażowany przez Pride na jeszcze kilka walk

Wszyscy chcą lać Kena Shamrocka? Dlaczego?

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
...
Napisał(a)
Marco to świetny zawodnik:
# Judo - purple belt / Rio de Janeiro Champion
# Tae Kwon Do - black belt
# Capoeira -Master
# Muay Thai - Master / 4 times Brazilian Champion
# Boxing - middle-weight / Rio de Janeiro Champion
# Luta Livre - black belt
# Wrestling - Rio de Janeiro Champion
Co wy na to ??? Imponujące prawda. Słyszałem też, że Ruas zremisował kiedyś z Ricksonem Gracie na jakimś brazylijskim turnieju...To jest jedyna walka, której Rickson nie wygrał :)
# Tae Kwon Do - black belt
# Capoeira -Master
# Muay Thai - Master / 4 times Brazilian Champion
# Boxing - middle-weight / Rio de Janeiro Champion
# Luta Livre - black belt
# Wrestling - Rio de Janeiro Champion
Co wy na to ??? Imponujące prawda. Słyszałem też, że Ruas zremisował kiedyś z Ricksonem Gracie na jakimś brazylijskim turnieju...To jest jedyna walka, której Rickson nie wygrał :)
*I'm still standing and I'm still waiting for a title fight. Fedor Emelianenko you are next !!!* - MIRKO CROCOP
...
Napisał(a)
Robi wrażenie. Nie moje czasy muszę przyznać.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
A to przepraszam Boruta. Mam jakieś lewe informacje, co nie zmienia faktu, że Marco Ruas to świetny fighter.
...
Napisał(a)
---
Chyba raczej nie Judo...
---
Chyba raczej nie Judo...
Grappling
...
Napisał(a)
Ano w judo nie ma purple bleltow, sa za to niebieskie i moze o to chodzi w tym wykazie.
Grappling
...
Napisał(a)
Co do tego wykazu to
a) # Boxing - middle-weight / Rio de Janeiro Champion - dla niezorientowanych w podziale administracyjno-politycznym Brazylii chodzi o stan Rio de Janeiro, a nie samo miasto.
b) ma tez czarny pas Bjj.
a) # Boxing - middle-weight / Rio de Janeiro Champion - dla niezorientowanych w podziale administracyjno-politycznym Brazylii chodzi o stan Rio de Janeiro, a nie samo miasto.
b) ma tez czarny pas Bjj.
...
Napisał(a)
Mam pytanie: czy Marco Ruas był mistrzem jakiegoś UFC, bo się nie orientuję ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!