Już powoli można obejrzeć moja strone , ktorą tworzę razem z moim malym bratem Oleyem juniorem. Jest jeszcze sporo do aktualizowania ,ale nie jest zle. Wszytkim, ktorzy posiadaja zdjecia z zawodow w ktorych uczestniczylem lub maja inne ciekawe info to prosze o podsylanie na maila to wrzucimy na www.marekolejniczak.com
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2989
Napisanych postów
20617
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
740159
W Rosji podziwiaja naszego zawodnika. Marek Olejniczak i Dennis Wolf zostali zaproszeni jako goscie specjalni na Puchar Alexandra Vishnevskyego - Alexander Vishnevsky Cup 2014. ( 12.04) Marek i Dennis m in. brali udzial w dekoracji medalistow i pozowali na scenie.
Szacuny
285
Napisanych postów
7707
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
118772
Possible i naga wy jesteś eksperci - czego brakuje oleyowi żeby powalczył z prosami? kurde na tych fotach wygląda równie imponująco jak dennis. to tylko kwestia( i aż) kasy i sponsora czy są jakieś niuanse o których nie wiem?
Szacuny
15
Napisanych postów
3009
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
54631
ja pitole :O przeciez on jest jak wolf i tutaj chyba nie jest jakas roznica perspektywy... wiadomo ze wolf "odpoczywa" teraz ale tak czy siak Oley rozmiarowo podobnie:) U Marka to chyba kwestia rodziny i wlasnie kasy :) bo teraz nie startuje wlasnie z tego powodu jak wiemu sporo kasy 127 kg miesni kosztuje :)
Szacuny
285
Napisanych postów
7707
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
118772
wladek zarówno possible jak i naga pisali ze są jednak subtelne różnice między pro a amatorem. ja ich nie dostrzegam akurat u tych obu co napisałem ale ktoś kto się zna lepiej na pewno mi je wytknie bo na wiem sam co o czymś takim myśleć. wolf widać że masa teraz a oley cały rok w formie czy się szykuje do czegoś?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2989
Napisanych postów
20617
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
740159
Czego brakuje Olejniczakowi zeby powalczyc z prosami? Moze wygrania overall na MS...
Nie wiem, ale reguly wejscia do ligi pro zmieniaj sie jak w kalejdoskopie. Kiedys, calkiem niedawno, bylo tak ze mistrzowie swoich kategorii mogli ubiegac sie o karte pro, czy sie Marek na to jeszcze lapal , chyba tak, ale nie jestem pewien czy juz nie bylo zmiany na TYLKO overall. Mpozliwe ze Olejniczak nie chcial zostac pro - Juz byla o tym mowa. A mozliwe ze wlasnie kiedy zostal mistrzem swiata juz bylo za pozno. Tak czy inaczej sylwewtke ma z pewnosci godna pro. Czego o wielu majacxych ten status nie mozna powiedziec.