Szacuny
8
Napisanych postów
327
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
43435
Czołem,znalazłem znakomity dokument o Marku Piotrowskim (tego pana przedstawiać nie trzeba chyba nikomu kto się interesuję sztukami czy sportami walki).Było nie było wrzucam,może ktoś nie widział. Miłego oglądania.
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
495
Nie cieszy mnie, że cie pobili – wręcz martwi, bo reszta (w tym ja) musi czytać twoje puste żale na forum sportowym. Mój awatar kojarzy ci się z ludźmi, którzy cie pobili? Oni też byli animowani? A może „bejca” to nazwa tabletki, którą przedtem wziąłeś?
NOP, ONR to organizacje nacjonalistyczne, a linka do BH tam nie ma. Nie manipuluj zatem, bo przypominasz śmiesznego pana z „nigdy więcej” widzącymi faszyzm nawet w Lepperze.
Po co zestawiasz „14” z jakimś „88” którego nie ma tam na stronie? Po prostu manipulator z ciebie i kompleksiarz zarazem. Tamci kolesie to widocznie nacjonaliści i mają prawo do własnych poglądów. Jakieś swastyki czy inny nazizm sam bym negował, ale nic takiego tam nie znalazłem – daj wiec żyć innym….ba , żyć – chodziło tylko o pobranie filmu. Ciekawość ludzi to teraz budzisz swoimi postami.
Szacuny
8
Napisanych postów
233
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6333
Oglądałem wojownika, a wybrane momenty nawet po kilkanaście razy. Świetny dokument.
Aczkolwiek w filmie jest trochę momentów po których powinno być jakieś rozwinięcie myśli co nie następuje, np. A. Janusz wspomina o jakimś rewanżu z Roufusem (nie chodzi jednak o te ich oficjalną drugą walkę)
Być może wynika to z takiej nieoficjalnej jakby formy rozmowy (takie odtwarzanie przeszłości) no ale takie słowa padły i umieszczone zostały w materiale :) o co chodzi ?
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12
SPOTKANIE Z MISTRZEM-"PUNISHEREM" MARKIEM PIOTROWSKIM
Spotkanie odbędzie się 23 lutego 2008 o godz.17.00 w sali Kina "Hollywod "na os.Kościuszkowców 13 w Swarzędzu.
Marek Piotrowski Punisherr 9-cio krotny Mistrz Świata Kick-Boxingu, trener i promotor będzie gościł w Swarzędzu!
Marek Piotrowski pokaże swoje pasy Mistrzowskie i opowie o emocjach jakie towarzyszą mu gdy spogląda na nie z perspektywy czasu, zapraszamy do wspólnych pamiątkowych zdjęć i skorzystania z okazji do zdobycia dedykacji z autografem Mistrza i wielu innych atrakcyjnyh pamiątek. Kick boxer zdobył wszystkie najważniejsze tytuły mistrzowskie organizacji ISKA, KICK, PKC, WAKO-PRO, FFKA, WKAi TBC.
Dodatkową atrakcją będzie pokaz filmu Wojownik w reżyseri Jacka Bławuta, a wyprodukowanego przez stację telewizyjną HBO Polska.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7
Witam!
Niedawno trafiłem na film "Wojownik" na HBO,naprawdę świetny film! Mimo iż od 7 roku życia trenuje sporty walki nie słyszałem o Marku Piotrowskim--a szkoda! To naprawdę nieprzeciętny facet!!!
Mam jednak pytanie odnośnie filmu, a raczej ludzi którzy się w nim wypowiadali na temat Marka Piotrowskiego. Wie ktoś może jak się nazywa ten dziennikarz i fotograf, który robił zdjęcia walk Pana Marka?????
Będę bardzo wdzięczny za info. Pozdrawiam!
Szacuny
27
Napisanych postów
3554
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
49349
Pomóżcie mi włączam ten film ale nie wyświetla mi się obraz próbowałem na: quicktime, winamp, v player, inter vide windvd7 i wszędzie to samo co zrobić żeby działało?
- Panie doktorze nie pale, nie pije, nie cpam, nie koksuje, jak dlugo bede zyl?
- a Po co ?