Szacuny
6
Napisanych postów
2031
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12737
Ma ktos moze jakies zdjecia tego polskiego kulturysty a teraz znanego aktora? Interesuje mnie jak on wygladal kiedys, jakim byl kutlurysta. Mam jego zdjecie (w gazecie) ale to sprzed 7-8 lat i wyglada imponujaco moim zdaniem Nagrodze SoGiem za jakies zdjecia no i informacje o nim
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5
Płakać sie chce.
Jako młody człowiek w latach 60-tych uczęszczałem do klubu kulturystycznego "Syrenka" który mieścił się w piwnicy Hali Mirowskiej. Marian też tam uczęszczał. Był starszym, przyjaznym kolegą. Potem wyemigrowałem do USA. Po kilkudziesęciu latach mogłem podziwiać Mariana w wielu filmach które dzięki telewizji satelitarnej mogłem ogladać.
Dla mnie był facetem ktory miał niesłychanie proporcjonalnie rozwinietą klatkę piersiową, biceps i triceps. Niestety mięśnie nóg miał wyjątkowo słabe. Zresztą pamietam go jak trenował na klatę a nigdy na nogi. Dlaczego?
Nie wiem. Chyba po prostu uważał że nogi sa nieważne.
W wyciskaniu na ławce 140 kg. podrzucał jak ja 60 kg.
Mam 62 lata i jestem prawie rówieśnikiem Mariana. Jest mi przykro że odszedł wspaniały czlowiek którego znałem osobiscie.
Szacuny
6
Napisanych postów
2031
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12737
wiem ze teraz nakrecil reklamowke dla mango z ta sauna czy jak to tam stoi tam w koszulce bez rekawow i tak jak napisal glinic na swoje lata wyglada za***iscie i ja bede tez tak wygladal jak on