na wstępie mojego tematu chciałbym przybliżyć Wam swoją osobę. Tak więc nazywam się Mariusz Czerniewicz, urodziłem się 28.09.1989r. w Olsztynie, mam 179cm wzrostu, studiuję budownictwo . Moje życie od najmłodszych lat było związane z rywalizacją sportową, przez 15 lat grałem piłkę nożną, nie łatwo było zrezygnować z tej dyscypliny, ale innego wyboru nie było, ponieważ odnalazłem w życiu nową miłość- sporty sylwetkowe.
Jestem zawodnikiem w pełni naturalnym i szczerze wierzę w to, że mogę się realizować w sportach sylwetkowych obierając taką właśnie drogę. Najbardziej odpowiadają i zarazem imponują mi sylwetki stricte klasyczne, podziwiam w nich estetykę ciała, jego proporcjonalność i wysoką formę startową, nie ukrywam, że właśnie w takim kierunku chciałbym zmierzać jako zawodnik. Bardzo atrakcyjna jest dla mnie także branża fitness modelingu, w której również zamierzam realizować swoje marzenia.
W 2010r. jako fitness model zostałem „Face of Men’s Health 2010”.
19 maja 2012r. zadebiutowałem na scenie kulturystycznej i… zostałem MISTRZEM POLSKI W KULTURYSTYCE (U-23), to był najpiękniejszy dzień mojego życia. Nigdy wcześniej nie czułem takiego spełnienia i radości w sercu. MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ, ale trzeba o nie walczyć ze wszystkich sił i wkładać w tę walkę całe swoje serce, aby przeżyć tak wspaniałe uczucie... Ja kulturystyce poświęciłem wszystko, w zamian dostałem najpiękniejszą chwilę w życiu... Dziękuję.
Kolejnym spełnionym marzeniem było otrzymanie powołania do kadry Polski w kulturystyce i reprezentowanie Ojczyzny na Mistrzostwach Świata w Kazaniu, które odbędą się 2 czerwca 2012r.
W tym temacie będę się z Wami dzielił praktycznie wszystkim co związane jest w moim życiu ze sportami sylwetkowymi. Zdjęcia, relacje z przygotowań, treningi, przyszłe plany startowe… Najważniejsze jest to, że postaram się to zrobić tak prawdziwie jak tylko będę potrafił, nie zależy mi na przekazywaniu tylko suchych faktów, ale także emocji, które mi towarzyszą podczas przygotowań, kocham ten sport całym sercem i chciałbym chociaż odrobiną miłości do kulturystyki podzielić się z Wami.
Jeśli macie do mnie jakiekolwiek pytania to piszcie! Jeśli tylko będę znał odpowiedź to postaram się jej udzielić każdemu.
PEACE!

Zmieniony przez - Mariusz Czerniewicz w dniu 2012-05-27 17:58:31
Zmieniony przez - Mariusz Czerniewicz w dniu 2012-05-27 17:59:51
profil na facebook'u, tu zawsze szybko uzyskasz odpowiedź/informację! :)
http://www.facebook.com/mariuszczerniewiczcom