On nigdy nie mial takiej kontuzji jak Freeman. To uszkodzenie miesnia bylo widac po wewnetrznej stronie klatki (i nadal jest bardzo widoczne). Zreszta nic go nie wykluczylo, przeciez nie startowal ledwie rok na zawodach. Ostatni raz byl na Olympii 2007.
...
Napisał(a)
z tego co pamietam to byl jakis news i zakonczeniu kariery startowej nawet , a co do kontuzji , to tak jak freeman miesien piersiowy wiec jest zwiazek , tyle ze pp a nie pk wiec dlatego nie jest az tak widoczne , mniejsza z tym , dobrze sie chłop trzyma ;]
GO HARD OR GO HOME
...
Napisał(a)
takze bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl ;)
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
mój ulubiony kulturysta
gdzies miałem fotke jak go smarowali przed startem
co miał lewą ręke od góry uniesioną
i tam dopiero widać jaką masakryczną sylwetke ma
pomijam już hardcorowe treningi, dla mnie nr uno
gdzies miałem fotke jak go smarowali przed startem
co miał lewą ręke od góry uniesioną
i tam dopiero widać jaką masakryczną sylwetke ma
pomijam już hardcorowe treningi, dla mnie nr uno
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
j/w
tez slyszalem o jgo zakonczeniu kariery...
mam nadzieje ze wroci na scene bo teraz wyglada lepiej niz przez ostatnie 2 lata... w 2005 roku wygladal swietnie, i znow nadszedl czas jego swietnosci(mam nadzieje
)

...
Napisał(a)
za***ista forma wymiata i wszytko jest jeszcze możliwe
2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci
...
Napisał(a)
Wszyscy pieja z zachwytu... a dla mnie to on wyroznia sie tylko monstrualnymi barkami i ...brakiem szyji.
...
Napisał(a)
Jak to scR zrobił fajną rozpiskę (prawie jak Filon
):
Ironman -> wygrywa zawody i jedzie na AC
AC - w finale jest, jedzie na Olympie
Olympia - top10 na pewno i jedzie na zawody w Niemczech, przy odrobinie pomocy niemieckich sedziow i publicznosci zajmuje miejsce w top3
A ja bym dopisał (nie obrażając scR'a) że potem chyba idealny moment na zakończenie kariery w blasku sławy bo jednak zdrowia końskiego to Ruhl już nie ma a szkoda by było całkiem je zrujnować - słynny filmik z gazowaniem wszystkich wokół (zresztą Niemcy uwielbiają gazować jak to pokazali podczas II Wojny Światowej
) oraz na tym filmiku z pozowania widać jak już Markus ciężko oddycha.

Ironman -> wygrywa zawody i jedzie na AC
AC - w finale jest, jedzie na Olympie
Olympia - top10 na pewno i jedzie na zawody w Niemczech, przy odrobinie pomocy niemieckich sedziow i publicznosci zajmuje miejsce w top3
A ja bym dopisał (nie obrażając scR'a) że potem chyba idealny moment na zakończenie kariery w blasku sławy bo jednak zdrowia końskiego to Ruhl już nie ma a szkoda by było całkiem je zrujnować - słynny filmik z gazowaniem wszystkich wokół (zresztą Niemcy uwielbiają gazować jak to pokazali podczas II Wojny Światowej

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
co to za kulturysta??
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8