Kupiłem w markecie takie maślisko, jako że się nie znam na żarciu chciałbym was zapytać czy spożywanie takiego czegoś to dobry pomysł?
Kupiłem w markecie takie maślisko, jako że się nie znam na żarciu chciałbym was zapytać czy spożywanie takiego czegoś to dobry pomysł?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Siła ponad wszystko.
Niemniej jak zjesz jedno opakowanie, to nic wielkiego się nie stanie.
Na przyszłość bierz pod uwagę, że są na rynku pasty bez dodatku oleju, cukru i soli.
Oczywiście żaden z powyższych nie zrujnuje Twojego zdrowia czy sylwetki, ale są po prostu lepsze wybory.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2020-07-23 08:36:13
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Siła ponad wszystko.
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
"Aktualnie myję się w wodzie ze smartfona i łykam gansy rtęciowe. Musiałem jeździć po całym Trójmieście za termometrami, wiesz że ich już praktycznie nie produkują?"
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
anubis84w jakim celu chcesz spozywać? chcesz wprowadzić jako stały element diety ?
Chce przymasować troche i szukam czegoś kalorycznego byle nie było jakimś syfem
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
FrankBlizzardChce przymasować troche i szukam czegoś kalorycznego byle nie było jakimś syfem
Polecam jaja kurze na miękko lub jako jajecznica niezbyt ścięta.
"Aktualnie myję się w wodzie ze smartfona i łykam gansy rtęciowe. Musiałem jeździć po całym Trójmieście za termometrami, wiesz że ich już praktycznie nie produkują?"