Szacuny
2
Napisanych postów
432
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1479
Jutro ide do masażysty, nie byłem juz od dluuzszego czasu,bedzie mi on masowal i strzelał koścmi pleców itd, zastanawiam sie czy lepiej trening zrobic przed takim masażem i w ten sam dzien po paru godzinach isc na ten masaż czy moge bez problemu jutro isc na masaz a w nastepny dzien z rana isc na trening?
wiecie zeby mi cos nie strzelilo w trakcie treningu itd.
Szacuny
2
Napisanych postów
432
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1479
W sumie nigdy nie wiedzialem jak to sie nazywa, raczej klasyczny, 15min i koniec, masuje mi cale plecy, strzela koścmi, jakies rozciagania i tyle, nie wiem jak to sie nazywa i wlasnie nie wiem czy lepiej isc na trening i potem ten masaz w ramach "scretchingu" czy moze nie przejmowac sie i isc dzien po masażu.
Robie trening push pull
Zmieniony przez - avertos w dniu 2015-04-08 13:40:41
Szacuny
34
Napisanych postów
895
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
29990
Ostatnio jak byłem u masażysty i powiedziałem że 1h wcześniej trening zrobiłem, to powiedział że dobrze że mu o tym powiedziałem, gdyż przy spiętych mięśniach trzeba inny masaż robić. Więc na Twoim miejscu przed masażem nie robiłbym treningu, a trening dzień po masażu zapytałbym masażysty.
Szacuny
2
Napisanych postów
432
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1479
Kurde no to za późno... ale w sumie trening robiłem dzisiaj od 15:00 do 16:00, a masaż mam na 19:30, w dodatku czytalem ze taki masaz po treningu to dobra rzecz bo dobrze wplywa na regeneracje. W dodatku dzisiaj robilem push wiec, tylko nogi, klatka, barki, lydy i triceps... nie robilem plecow wiec raczej powinno byc git, co myslisz??
EDIT: A jaki masaz mial ci robic? i jaki byl ten inny masaz co z tego powodu ci zrobil?
Zmieniony przez - avertos w dniu 2015-04-08 16:59:26