Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1579
Witam. Pytanko odnośnie masażera - jaki jest polecany z Wasze go doświadczenia. Moim celem jest zmniejszenie napięcia w plecach (praca w Aldim - wykładanie towaru, siedzenia na kasie itp) oraz masaż sam w sobie jako przyjemność. Głównym punktem wymasowania są plecy.
Jestem świadom że taki sprzęt nie ma porównania z masażem wykonywanym przez np moją sąsiadkę która zna się na rzeczy i nie bierze dużo kasy a plecy sa w dużo lepszym stanie, nie mniej jednak taki solo masaż przed snem byłby czymś przyjemnym.
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
śpij z sąsiadką to nie tylko masaż i sen będzie przyjemniejszy
a poważnie to moja mama takie masażery kupowała i wszystkie leżą w szafie, ja jeden testowałem, ale to tylko jakieś jeżdżenie po plecach i więcej się nie skusiłem żeby to testować
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1579
Co do pierwszego zdania to oczywista sprawa :D ale nie mogę sobie na to pozwolić... Z tym sprzętem właśnie miałem przeczucie , że będzie leżało w szafie. Ciężko raczej dla mas stworzyć taki produkt.. Więc zostanę przy klasyku za ścianą ;) pozdro
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja mam inne zdanie trzeba tylko kupić dobry gun do masażu i będzie robić robotę zwłaszcza do rozbijania mocno spiętych mięśni np łydek.
Działa też zaj**iście dla rozluźniania całego ciała lecisz gunem i po tym masz normalny masarz wtedy oszczędzasz masę roboty sąsiadce i czasu.
Oczywiście gun sam w sobie to tylko dodatek i tak trzeba dodatkowo rozciągać o ścianę itp
https://www.amazon.com/Dymoly-Handheld-Percussion-Featuring-Technology/dp/B07WJHXTGT Ja taki mam
Zmieniony przez - GymAddiction w dniu 2021-01-23 08:49:24
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1579
Muszę spróbować z walkiem. Mam jeden ale za twardy bo nie potrafię się na nim rozluźnić.. Gun fajny, widziałem jak działa, ale na plecy solo tego nie zrobię. A co myślicie o takich zakładanych na krzesło, tylko znowu musiałbym kupić jakieś biurowe bo na sofie słabo to widzę..
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1579
A gdyby samemu coś takiego zrobić z bebna z pralki? :) A tak serio to już za droga zabawka. Lepiej dać znajomej zarobić i niech zrobi co ma zrobić :) Dzięki za odpowiedź