Czy w robieniu masy picie trzech litrów wody codziennie utrudnia przyrost czy pomaga? Piję codziennie po 3 litry i zastanawiam się czy woda bardziej wpływa na rzeźbę czy masę, czy nie ma ona znaczenia?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
miesnie to w b duzej czesci woda ale ciezko mowic tu o pomaganiu lub utrudnianiu! wode nalezy pic by miesnie i ogolnie caly organizm byl dobrze nawodniony szczegolnie gdy intensywnie trenujemy i pocimy sie!ale blednie myslisz ze woda wplywa na mase lub rzezbe!poprostu gdy uprawia sie sport trzeba uzupelniac plyny i jest to oczywiste ale od wody to ty ani nie urosniesz ani sie nie wyrzezbisz bo to nic wspolnego nie ma!dieta i dobry trening to klucz do zbudowania upragnionej sylwetki
...
Napisał(a)
mięsień w 90% składa się z wody, o ile nie będziesz wypijał wystarczającej iloości płynów mogą one nie wyglądać dobrze, oraz należy pamiętać, że odwodniony organizm traci siłe/kondycje . . . dlatego bardzo ważne jest stałe uzupełnianie płynów.
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
jak byś zliczył wszystko co pijesz dziennie to wyjdzie Ci właśnie coś koło tego
.

2
dietanabol rulezzz
...
Napisał(a)
ja 2-3 litry wypijam podczas godzinnego treningu na siłowni. Przy 1.5 litra dziennie bym padł.
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!