Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1593
Witam mam pytanie czytalem gdzies tu jakis temat o powiekszaniu penisa i jakis uzytkownik napisal ze dobra jest aakg(arginina) ze to podobno wieksze ukrewienie narzadow. Wie ktos moze czy to sie kupi w jakiejs aptece i jak to sie ogolnie nazywa i najwazniejsze czy wgl dziala
Szacuny
143
Napisanych postów
2284
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
24765
Jeżeli uważasz, że Twój penis w czasie stosunku nie jest zbyt twardy, to może masz, po prostu, problemy z erekcją i zamiast bawić się w cudowne środki Baby Jagi warto by pójść do lekarza...
Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1593
jordino myslalem ze jestes cos bardziej powazny , bez sciemy szkoda mi takich ludzi jak ty , ani nie jestes smieszny ani nic nie wprowadzasz do tematu.. Ciekawe jak ty bys mial taki problem a ja bym sie smial z cb i pisal glupie , zalosne wrecz komentarze, to czy bylo by ci do smiechu...
Prosze o udzielenie sie w tym temacie ludzi troche dojrzalszych
Szacuny
7
Napisanych postów
153
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4316
aakg mozna kupic w sklepie z odzywkami, w aptece raczej nie bedzie a rozwiniecie skrotu aakg to alfaketoglutaran argininy, powoduje wzrost produkcji NO w organizmie moze usztywnic czlonek ale tylko chwilowo... jak chcesz probuj
Szacuny
29
Napisanych postów
3095
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25822
Nie nie rosnie od tego penis na tyle co zjadlem tego to bym mial dzialdyge jak kij do bejsbolu w dodatku cwicze codziennie go na recznym Moze w niewielkim stopniu wplynac przed stosunkiem na ilosc ukrwienia i byc delikatnie bardziej nabrzmialy ale to juz roznice bardziej milimetrow bardziej zalerzne bedzie to czy sie osiagnie 100% erekcje przy jego wielkosci
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild