Szacuny
3
Napisanych postów
48
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
350
czytalem to juz...ale chodzilo mi czy orientuje sie ktos moze czy np jesli stosuje sie ta masc kilka miesiecy badz duzej ( czy tez przez dlugi nieokreslony czas)czy moga wystapic jakies skutki nieporzadane badz oslabic dzialanie masci.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Zazwyczaj jak dolegliwości ustępują zdrowa już osoba kończy przyjmowanie leków czy stosowanie maści. Ale nie wiem, poszukaj jeszcze w wypowiedziach userów którzy mieli kontakt z tym środkiem.
Szacuny
92
Napisanych postów
3767
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
29908
Rozgrzewajaca na pewno nie wolno stosowac dlugo,bo zawiera kapsaicyne,a ona moze podraznic nerwy czuciowe.Chlodzaca pewnie zawiera mentol,ktory tez dziala podobnie.Moim zdaniem nie dluzej niz kilka/kilkanascie dni.Jednak praktyka czasem mija sie z teoria.
A dlaczego stosujesz ciagle ta masc?
Szacuny
92
Napisanych postów
3767
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
29908
Zalezy jak rozumiec 'regularne stosowanie',bo przeciez mozesz stosowac ja regularnie przez 3 dni,nacierajac sie co kilka godzin.
Skoro tak podaje producent,wydaje mi sie,ze jesli bedziesz stosowal ja kilka razy w tygodniu,nic sie nie powinno dziac.Dotyczy to chlodzacej masci.Rozgrzewajaca jak pisalam,zawiera kapsaicyne,a jej nie wolno stosowac dluzej w to samo miejsce,max 3-4 dni.