Szacuny
3
Napisanych postów
41
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
223
Witam mam takie pytanie I chciałbym się dowiedzieć czy to prawda, słyszAłem ze jak się wali często konia to nie zbuduje sie masy mięśniowej. Podobno do produkcji spermy organizm potrzebuje różnych związków których także potrzebują mięśnie do regeneracji, więc jeżeli ktoś nadużywa walenua i i robi to kilka razy dziennie to nie zbuduje mięśni? proszę o poważne odpowiedzi.
Szacuny
4
Napisanych postów
21
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
368
Ogólnie masturbacja w dzień treningowy pogarsza siłę na treningu który odbędziesz danego dnia. Większe ciężary = większa masa, więc może to mieć wpływ na budowę masy mięśniowej.
Szacuny
5
Napisanych postów
78
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1679
Gdy "walisz konia" wraz ze spermą wydalasz testosteron, który jest meskim hormonem potrzebnym do zbudowania masy a dodatkowo stajesz sie senny, wiec jak kolega wyżej napisał pogarsza sie siłą podczas treningu i raczej nie rób tego przed treningiem :D
Szacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
rok2017
Witam mam takie pytanie I chciałbym się dowiedzieć czy to prawda, słyszAłem ze jak się wali często konia to nie zbuduje sie masy mięśniowej. Podobno do produkcji spermy organizm potrzebuje różnych związków których także potrzebują mięśnie do regeneracji, więc jeżeli ktoś nadużywa walenua i i robi to kilka razy dziennie to nie zbuduje mięśni? proszę o poważne odpowiedzi.
Kręcisz śmigło, puszczasz bąki, normalka. Taka jest natura człowieka. Kto temu zaprzecza po prostu pisze głupoty. Proste. Rób swoje i nie zawracaj sobie głowy głupotami.
Szacuny
5
Napisanych postów
124
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2136
David99-99
Gdy "walisz konia" wraz ze spermą wydalasz testosteron, który jest meskim hormonem potrzebnym do zbudowania masy a dodatkowo stajesz sie senny, wiec jak kolega wyżej napisał pogarsza sie siłą podczas treningu i raczej nie rób tego przed treningiem :D
Spadek teścia jest chwilowy, bo masturbacja jednocześnie stymuluje jego wytwarzanie