Siema ludzie jak to jest z ta masturbacja obniza poziom tescia czy jak ? i czy niszczy efekty na silowni ?? bo ja juz nic nie wiem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z tego co wiem to nie, podczas wytrysku masz też wystrzal teścia który jakby uzupełnia braki a jesli nie wszystkie to sa to znikome ilości ubytku kiedys cos takiego czytałem . Napewno nie niszczy efektów w zadnym stopniu . Jedyne co mozesz na treningu nie czuć takiej agresjii.
1
...
Napisał(a)
to już wiem teraz, dlaczego jestem agresywna na siłowni 

7
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Wal śmiało
Co za temat, beka dobra

Co za temat, beka dobra
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
...
Napisał(a)
Wiesz jak by jakies spadki silowe dowalaly po waleniu to przestaje :D
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Należy pamiętać że po ejakulacji (wytrysku) następuję większe pobudzenie układu przywspółczulnego (senność, obniżenie ciśnienie tętniczego itp.) tak więc masturbacja / uprawianie seksu bezpośrednio przed może wypływać na jakość wykonywanego treningu.
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2016-04-03 15:48:46
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2016-04-03 15:48:46
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!