Szacuny
574
Napisanych postów
2798
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
94647
Co myślicie o tej maszynie co w temacie. Do podciągania na drążku i pompek na poręczach. Mam włączone w planie dwa ćwiczenia na tej maszynie- podciąganie na drążku na plecy jak ćwiczę i przy treningu tricepsa ,pompki na poręczach właśnie. Muszę robić te ćwiczenia z pomocnym obciążeniem bo samemu nie daje jeszcze rady. Co o tym sądzicie ? Zamienić te ćwiczenia na jakieś inne czy dalej robić z pomocą na maszynie dopóki sam nie zacznę robić?
Szacuny
574
Napisanych postów
2798
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
94647
Spoko. Dzięki za twoją opinię na ten temat. Na razie i tak nie będę ćwiczył tym planem tylko za jakiś tam czas. Robię redukcję w tej chwili i będzie jeszcze ona trwała dość długo. Po tej redukcji mam w planie przymasować na planie adzika split x2 partia w tygodniu
Szacuny
3363
Napisanych postów
8469
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
407869
Zawsze lepsze będą negatywy na drążku czy podciąganie z gumą, niż ta maszyna, na której ruch jest zdecydowanie odmienny od naturalnego. A może założyłbyś sobie jeden temat i w nim pytał o wszystko?
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Szacuny
574
Napisanych postów
2798
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
94647
W takim bądz razie odpuszczę sobie tą maszynę. Na plecy robię wiosłowanie sztangą w opadzie i wznosy tłowia na ławeczce-jakie trzecie ćwiczenie byście mi dorzucili do planu (tylko nie martwe ciągi). Tak samo na triceps- też chce robić 3 ćwiczenia-dwa jakie robię to francuskie wyciskanie hantla oburącz siedząc, Sztanga płasko wąski chwyt i trzecie ćwiczenie jakie proponujecie? Proszę o pomoc .