Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
81
Witam
Denerwuja mnie troche jednorazowki , pomyslalem ze kupilbym sobie jakas normalna maszynke.
Warto inwestowac w te nowe fusion z 5 ostarzami ?Wibracja ? Czy moze zwykle mach 3 , turbo lub power.Chyba neiktore modele tez sa z wibracjami.Kumpel ma zaufanego sprzedawce na allegro i tam bym sie zaopatrywal w nozyki.
Szacuny
51
Napisanych postów
3745
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
13799
Hejka!
Ja uzywam tej 5 z wibracją jest bardzo dobra i wygodna warta ceny tylko standardowa cena ostrzy jest duża. Wiec jeśli golisz sie często to trochę kosztuję. Ja robię to średnio raz na tydz wiec jedno starcza mi na ok 1-2 miesięcy max
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
81
@Marcin4_ dzieki za opinie .Powiedz mi czy ostrza sie nei zapychaja ?Ja nie mam super twardego i gestego zarostu wiec tak sobie mysle czy mi sie taka maszynka przyda.Jak jedno ostrze starcza na 2 miesiace to wedlug mnie oplaca sie
Szacuny
67
Napisanych postów
379
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
46587
Kowalt również ostatnio zainwestowałem w Gillette Fusion tyko bez wibracji i jak narazie jestem zadowolony ostrza się nie zapychają, golę się średnio 2-3 razy w tygodniu i powiem ci że nożyk przy moim zaroście wytrzymuje już 3 tydzień (5 razy się goliłem) i nadal tnie bez problemów :O. Komfort i wygoda golenia oraz trwałość to na pewno cechy tej maszynki także jeśli masz trochę kasy i chcesz dobra maszynkę to bierz śmiało ;)
Pozdrawiam.
Szacuny
25
Napisanych postów
7488
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
39705
a czemu nie kupisz sobie elektrycznej ja jakis mies temu zainwestowalem i nie zaluje szybciej i o wiele wygodniej tez denerwowalo mnie zastanwianie sie czy mam ostrze jeszcze czy nie
My name is Daniel Lugo and I believe in fitness. ' ;))
Szacuny
17
Napisanych postów
581
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9997
Ponad rok temu przerzuciłem się na elektryczną i nie narzekam. To czy sprawdzi się elektryczna zależy od zarostu tzn. czy masz mocny zarost. Jak mocny to raczej normalna będzie lepsza bo elektryczną będziesz golił się pół dnia
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
81
Dla mnie moze i taka golarka by byla OK ale nie mam tej pewnosci.jak bede mial troche wiecej gotowki to moze wezme sobie Brauna z tej promocji gdzie mozna oddac do 100 dni.
Szacuny
8
Napisanych postów
238
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12453
ja zakupiłem miesiąc temu maszynke wilkinson sword quattro titanium precision koszt ok.30zł posiada 4 ostrza(wymienne), oraz trymer ! bardzo dobrze nią mi się goli.
Zmieniony przez - mrhavoc w dniu 2011-02-04 17:44:06