ODCZUCIA. Srodek mocny. Czulem dzialanie pod koniec tygodnia - czyli pozniej niz np metke ktora na mnie dziala blyskawicznie(pompa i apetyt na drugi dzien).Po 2 tygodniach przyrosty sily zauwazalne. Wyglad zmienia sie dosc szybko i w specyficzny sposob.
Niektorzy mowili ze daje "suchy miesien" ale to nie do konca tak. Mi po 3 tygodniach poszlo na wadze 5-6 kilo(do tego szedl prop 100mg e2d). Trudno zeby bylo to czyste miecho w takim czasie - ale nie jest to tez typowe "zalanie" jak po mecie czy enanie. Nie wiem jak to wytlumaczyc - tak jakby woda zbierala sie tylko wewnatrz miesni, natomiast brak wiekszej wody pod skora czy obrzekow. Moze stad wrazenie wiekszej "suchosci".
SKUTKI UBOCZNE. Wszyscy mowia o dzialaniu na bebechy itp. Ja tego tez oczekiwalem a tu nic. Po bebechach nic nie czulem - raz zgage, ale wrocilem do 1tab dziennie i przeszlo. Brzydko pachnace i czeste gazy. Natomiast to co mnie zaskoczylo to:
- agresja...niesamowita...ciagle klotnie z ludzmi, napierniczanie psa na spacerze i klotnie z kobita

- zmiany nastroju...w polaczeniu z agresja doprowadzily mnie do stanu w ktorym chcialem juz odstawic tego mdrola po 2 tygodniach...jakos wytrzymalem choc w ostatnim tygodniu zszedlem z 2 tabsow do 1 ponownie
- zamulenie...jak po mecie. Caly czas spiacy, problemy z koncentracja itp.
- spadek libido i gorsza erekcja...to pojawilo sie okolo 2-3 tygodnia. Mysle ze blok wtedy wlazl bo prop nic nie pomagal. Choc z drugiej strony teraz jade na epi i jest lepiej...moze wiec prolaktyna
- do tych dwoch powyzszych dodalbym jeszcze dzialanie na prostate i ogolna "mietkosc"

CIEKAWOSTKA. Po 4 tygodniach na mdrolu przeszedlem na Epi i jest duzo lepiej! Libido poprawa, samopoczucie poprawa, pewnosc siebie poprawa, wieksza stabilnosc emocjonalna.
Podsumowujac. Jak ktos nie bral a jest ciekawy to mozna sprobowac. Na dluzsza mete brac go to zly pomysl. Srodek ma duzo wiecej skutkow ubocznych niz przecietne sterydy oralne - efekty nie wspolmierne chyba do skutkow. Ale moze tylko ja tak mialem a u innych bedzie lepiej. Dla mnie gra nie warta swieczki - raz mozna sprobowac ale nie widze sensu dluzszego stosowania tego srodka.
Zmieniony przez - F1.08 w dniu 2009-05-13 23:48:43