...
Napisał(a)
Czesc wam, jestem troche w sytuacji bez wyjścia, móglibyscie podpowiedziec albo skonsultować z jakimś znajomym kulturysta lub lekarzem co zrobic w tskiej sytuacji? Wbilem 20ml cypka przez ostatnie ok 3 miesiące, 1cm co ok 5-6 dni czyli 250mg.. wyjechałem w morze do pracy i ku##a powineli mi towar z torby celnicy. Tym sposobem znalazłem sie na 28 dni bez odbloku i bez cypa, czyli ani nie kontynuuje cyklu ani nie mam jak się odblokować. Co w tej sytuacji mnie czeka? Czy po powrocie ze ststku powinienem się odblokować czy może dokupic teścia i polecieć znow jakis okres 3-4 miesiace? Czy czuje się zablokowany- nie, czy robiłem badania- nie, w planie byl powrot ze statku, badania i odblok...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie jestem najlepszy na swiecie ale ja bym lecial dalej z cypkiem jak wrocisz zobaczymy co inni fachowcy podpowiedza
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
...
Napisał(a)
Nic Ci nie bede nie panikuj , nawet jak złapiesz bloka to na otwartej wodzie żadna strata nawet plus nie będziesz musiał strugać kredki Hahah ja bym wrócił j**nal teścia i hcg odrazu 2x2500 e3d i normalnie bił teścia dalej . Ale to moje zdanie .
Na pocieszenie znam chłopaków co się w ogóle nie odblokowywali i żyją , z czasem wszystko wraca do normy . Tyle , ze trzeba czasu . Nie biłeś jakiś dużych ilości itd nic Ci nie będzie
Na pocieszenie znam chłopaków co się w ogóle nie odblokowywali i żyją , z czasem wszystko wraca do normy . Tyle , ze trzeba czasu . Nie biłeś jakiś dużych ilości itd nic Ci nie będzie
omerta 2
...
Napisał(a)
Nic Ci się nie stanie. Ja w tamtym roku będąc 8miesiecy on gh cyp tren Master tura wyj**alem orła autem w drzewo 6 tygodni w szpitalu później kolejnych kilka warzywo na łożku i nic wielkiego się nie stało libido spoko teraz od 8 tygodni znowu on.. Zresztą wcześniej za parę lat wstecz lecąc już nie pamiętam dokładnie co ale na pewno był tren.. Po kilku miesiącach mnie powineli 8 miesięcy na sankach i też bez odblokuję się odbyło.. Tak więc No Panik.. :)
...
Napisał(a)
Sytuacja normalna, nadal duza czesc ludzi nie robi odbloku i zyja, czas jest dobrym lekarstwem 

1
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Śmiało po powrocie leć dalej z cyklem, a następnym razem spróbuj lepiej schować sprzęt - może przejdzie. Teraz nic się nie martw :)
...
Napisał(a)
w jakim kraju ci przejeli towar celnicy? bo w pl legal posiadanie
j**AC TE p******ONE SFD
SAME d****E TU k***A SA
j**AC SFD
j**AC SFD
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!